![]() |
FENERBAHÇE-Eskişehirspor maçında futbolda çok az görülen bir olay yaşandı. Fenerbahçeli Diego Lugano ile Eskişehirsporlu Sezer Öztürk, devre arası soyunma odası koridorlarında kırmızı kart gördü. İki futbolcu arasındaki gerginlik saha içinde başladı. 37. dakikada Stoch’un sakatlandığı bir pozisyonda Sezer’in topu durdurmak yerine hızla F.Bahçe yarı sahasına taşımasına Lugano sert tepki verdi. Hakem Bünyamin Gezer de iki futbolcuya sarı kart gösterdi.
İlk yarının bitimi ile koşarak çıkış tüneline giden Sezer, Lugano’yu beklemeye başladı. F.Bahçeli futbolcu gelir gelmez de boğazına sarıldı ve yumruklaştılar. Kavga araya girenlerce güçlükle yatıştırıldı.
Arslanboğa gördü
Olayları gören 4. hakem Suat Arslanboğa, hakem Bünyamin Gezer’e anlattı. O da Arslanboğa’dan, her iki takımın soyunma odalarına giderek iki futbolcuyu da direkt kırmızı kartla ihraç ettiklerini bildirmesini istedi. Sarı lacivertli kulübün bu sorumsuz davranışı nedeniyle Lugano’ya 5 bin Euro para cezası vereceği, Aykut Kocaman’ın da bugün futbolcusu ile bu konuyu görüşeceği öğrenildi7 KASIM 2010