İZMİR'DE FACİA, TREN SERVİS MİNİBÜSÜNÜ EZDİ, 5 KİŞİ ÖLDÜ

4 Şubat 2011 Cuma  10:12

İzmir Kemalpaşa'da bir kağıt fabrikasında çalışan işçileri taşıyan S. İşgüzar (57) yönetimindeki 35 S 65161 plakalı servis minibüsü, iddiaya göre dikkatsizlik sonucu tren geçişi sırasında kapanan bariyerleri aşarak tren yoluna girdi. Bu sırada İzmir'den Tire yönüne giden makinist H. Çelik idaresindeki tren aniden önüne çıkan minibüse çarptı.

Yaklaşık 35 metre trenin altında sürüklenen minibüsteki işçilerden Ahmet Çilek (37), Mesut Acar (30) ve Leyla Dalarca (42) olay yerinde, yaralanan ve Tire Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Saim Köse (37) ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen Ergun Gözeger (44) ise hastanede hayatını kaybetti.

Kaza sonucu servisteki Burak Dalarca (23), Mustafa Birkiye (37), İbrahim Ayarca (40), Yusuf Acar (29), stajyer öğrenci Tuğba Akçay (21), yaralandı. Yaralı Yusuf Acar'ın kazada hayatını kaybeden Mesut Acar'ın kardeşi olduğu öğrenildi.

Yaralılar Tire Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.4 ŞUBAT 2011/HABERTÜRK



Sayfa Adresi: http://www.medyaspot.com/haber/İZMİR-DE-FACİA-TREN-SERVİS-MİNİBÜSÜNÜ-EZDİ-5-KİŞİ-ÖLDÜ/140947