ESAD'A SON 3 GÜN SÜRE!

17 Kasım 2011 Perşembe  09:37

Arap Birliği, Suriye yönetimini sivil halka yönelik sert muamelesini durdurması için 3 gün süre tanıyarak, aksi takdirde Şam rejimine karşı "ekonomik yaptırımlar" uygulayacağını bildirdi.
 
Dönem başkanı Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Hamad bin Casım, Arap Birliği'nin Fas'ın Rabat kentindeki toplantısından sonra düzenlediği basın toplantısında, "Arap Birliği, Suriye hükümetine sivil halka karşı kanlı bastırma politikasını durdurması için üç gün süre veriyor, ama Şam, Arap Birliği ile işbirliğine yanaşmazsa Suriye'ye karşı ekonomik yaptırımlar kabul edilecek" dedi.
 
Arap halkının sabrının tükendiğini dile getiren Katarlı bakan, "Suriye rejiminin bunun bir ültimatom olduğunu düşünmemesi için son bir şanstan söz etmek istemiyorum, ama neredeyse yolun sonuna geldik" diye konuştu.
 (ROTA HABER)
.



Sayfa Adresi: http://www.medyaspot.com/haber/ESAD-A-SON-3-GÜN-SÜRE/152714