PREZERVATİFİN İÇİNE KOKAİN SAKLAYINCA!

7 Aralık 2011 Çarşamba  14:16

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Brezilya'dan uyuşturucu getirileceği ihbarı üzerine soruşturma başlattı. Yaklaşık 6 ay süren takip sırasında uyuşturucu satıcısı olduğu belirtilen Nijeryalı S.M.O ve H.E'nin Brezilya'ya 2 kadını kurye olarak gönderdiği belirlendi.

MİDESİNDE PREZERVATİF İÇİNDE KOKAİN
Brezilya'da 2 ay kaldığı belirtilen Türk kadın kurye Sonat İ. ile Nijeryalı Colins J.'nin Brezilya'dan ayrılacağı tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen narkotik polisi Türk kurye Sonat İ.'yi bir Ortadoğu ülkesine gideceği için Brezilya polisine yakalattı. Uçağa binen diğer kurye Nijeryalı Colins J. ise İstanbul'a gelerek Fatih'te bir otele yerleşti. Otele baskın düzenleyen polis Colins J.'yi gözaltına aldı. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Colins J.nin ilaçla midesindeki prezervatif içindeki sıvı kokain çıkartıldı. Kokainin 1 kilo 684 gram olduğu belirlendi. Aynı anda Nijeryalılar'ın Fatih'teki evine de baskın düzenleyen polis S.M.O ve H.E'yi de gözaltına aldı. Evde yapılan aramada 1 kilo 578 gram daha kokain ele geçirildi.

PAPAZDAN FİKİR ALIYORLARDI
Gözaltına alınan 3 şüphelinin operasyondan önce geleceği gördüklerini öne sürdükleri Nijerya'daki papazla telefon görüşmeleri yaptığı belirtildi. Bu görüşmelerde şüpheliler S.M.O ve H.E.'nin papaza uyuşturucuyu getirip getirmemelerini sorduğu öğrenildi. Papazın ise 2 şüpheliyi "Şu an olmaz", "Polis takipte", "Şimdi gidebilirsiniz" gibi cevaplar verdiği ifade edildi. Şüphelilere emniyette bu görüşmeler de soruldu. Şüphelilerin papazın bazı konuları önceden görüp kendilerine haber verdiğini söylediği ancak yine de yakalandıklarını söylediği ifade edildi(DİPNOT TV)



Sayfa Adresi: http://www.medyaspot.com/haber/PREZERVATİFİN-İÇİNE-KOKAİN-SAKLAYINCA/153554