![]() |
Başbakanlık Merkez binada yapılacak değerlendirme toplantısına Başbakan Vekili Bülent Arınç başkanlık edecek.
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın katılacağı toplantı saat 15'te başlayacak.
Toplantıda, Hakkari'de 8 askerin şehit edilmesinin ardından son gelişmeler değerlendirilecek. Ayrıca, cezaevlerinin son durumu da masada olacak.
"Bu Bir Zirve Değil, Gelinen Noktayı Değerlendireceğiz"
Başbakan Vekili Bülent Arınç da söz konusu toplantıyla ilgili şunları söyledi:
"Bu üzücü olayla ilgili biliyorsunuz Genelkurmay Başkanı ilgili komutanlar ve İçişleri Bakanı bölgededirler. Ben de saat 15.00’te buradaki arkadaşlarımla bir toplantı yapacağım. Bu bir zirve toplantısı değildir. Biz gelinen noktayı arkadaşlarımızla konuşup değerlendireceğiz. Eğer gerekirse bir yazılı açıklama yaparız."