AĞAR DA İSYAN ETTİ!

24 Ağustos 2012 Cuma  13:54

Ağar: "Şimdi beni, benim gibi bu mücadeleye kendini adamış bazı adamları cezaevine tıktılar. İçeride olmak ağır gelmiyor. Adaletin kestiği parmak acımıyor, ama bu görüntüler acıtıyor. Biz içerideyiz. Teröristlerle sarmaş dolaş olanlar gülerek poz veriyor. Bu bize ağır geliyor" dedi.
İşte Altaylı'nın o yazısı
CEAZEVİ DEĞİL GÖRÜNTÜLER ACITIYOR
BAYRAMI fırsat bilip Güney'e giden dostları, "Bu kadar yakına gelmişken uğramazsak ayıp olur" diyerek Mehmet Ağar'ı da ziyaret ettiler. Dün öğleden sonra Ağar'ın bazı dostlarıyla karşılaştım. Aydın'a uğramış, Ağar'ı görmüş, sohbet etmişlerdi. "Nasıl?" diye sordum. "İyi. Bir sorunu yok" dediler.
AĞAR'IN KEYFİ KAÇIKMIŞ
Ama keyfi kaçıkmış. Olan bitene takmış kafayı. Gazeteleri görmek dahi istemiyormuş. Özellikle de, bu hafta gazetelerde yer alan fotoğraflara takılmış.
BDP'li milletvekillerinin, PKK'lı katillerle sarmaş dolaş fotoğraflarına.
BİZ İÇERDEYİZ, TERÖRİSTLERLE SARMAŞ DOLAŞ OLANLAR MECLİSTE
"Biz bunlarla mücadeleye hayatımızı adadık. İyi kötü elimizden geleni yaptık. Çok ağır bir tabloyu, devletin lehine çevirdik. Şimdi beni, benim gibi bu mücadeleye kendini adamış bazı adamları cezaevine tıktılar. İçeride olmak ağır gelmiyor. Adaletin kestiği parmak acımıyor ama bu görüntüler acıtıyor. Biz içerideyiz. Teröristlerle sarmaş dolaş olanlar gülerek poz veriyor. Bu bize ağır geliyor" demiş.
SÖYLEYECEK LAF YOK
Mehmet Ağar'ın bu sözleri düşündürücü. Terörle mücadele ederken, devletin devlet gibi davranması, yasa dışı yollara sapmaması gerektiğine inandım hep.
Devlet de terörist gibi davranmaya başlarsa terörün terörü doğurduğuna inandım.
Ama devleti devlet yapan en yüce çatının altında görev yapanların, teröristle kucaklaşıp sarmaş dolaş olduğu yerde söylenecek laf kalmıyor.
Devletin yasalara saygılı olmasını isteyenler, eli kanlı katillerle sarmaş dolaş olunca, haktan, hukuktan, yasadan bahsedecek halleri kalmıyor.(GAZETECİLER)



Sayfa Adresi: http://www.medyaspot.com/haber/AĞAR-DA-İSYAN-ETTİ/164258