MECLİS'TE DIŞİŞLERİ BÜTÇESİ’NDE KAVGA!

6 Kasım 2012 Salı  16:40

CHP’li Aydın Ayaydın’ın Dışişleri Bakanlığı Konutu’nun aylık 49 bin TL olan kirasına ilişkin sorusuna Bozkır’ın yanıt vermek istemesine CHP’li Komisyon üyeleri itiraz etti.
Bozkır’ın “Sayın Genel Başkanı Somali diye Kenya’ya götürdünüz hala kendini Somali’ye gitti zannediyor” ifadelerinin ardından da CHP’li Aydın Ayaydın, “Bakan bu işi bilmiyor mu? Cevap vermesini bilmiyor mu?” şeklinde sert bir tepki verdi.
AK Parti’li Mustafa Baloğlu’nun da “Bakan Bey’e laf söyleyemezsin” sözlerine AK Parti sıralarından destek gelmesinin üzerine birbirlerinin üzerine yürüyen Ayaydın ve Baloğlu’nu, diğer Komisyon Üyeleri ayırdı.
CHP’li Mevlüt Aslanoğlu da “Cevabı Sayın Bakan verir. Bakan sizden daha mı aciz? Ondan daha mı bilgisizsiniz?” ifadelerini kullandı.
Bakan Davutoğlu ise arbedenin ardından ayağa kalkarak Aydın Ayaydın’a, “Beklersin ve cevabını alırsın. Ahlaksız soru soramazsın” şeklide sert bir tepki verdi.



Sayfa Adresi: http://www.medyaspot.com/haber/MECLİS-TE-DIŞİŞLERİ-BÜTÇESİ’NDE-KAVGA/166530