MECLİS'TE BEBEK BEZLİ TARTIŞMA

11 Nisan 2013 Perşembe  09:28

Ergenekon Davası’nın duruşmasında yaşanan gerginlikler TBMM Genel Kurul’una da yansıdı.

ALLAH’IN BELASI ADAM

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce de duruşmada yaşananları anlatmak için kürsüye geldi. Konuşması sırasında laf atan Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’a sinirlenen İnce, “Ya bir sus be! Allah’ın belası adam!” tepkisini gösterdi.

İnce, mahkemede boş tutulan yere milletvekili ve basın mensuplarının alınmadığını, mahkeme başkanı ile görüştüklerini, kendilerini boş yere alacağını söylediğini ancak sonrasında duruşmayı bitirdiğini dile getirdi. Duruşmada zorbalık yaşanmadığını kaydeden İnce, Bakan Ergin’in duruşmada olanları öğrenmek için kendini arayıp bilgi almamasını da eleştirdi.

BEBEK BEZİ KULLANIYORDUN

Kürsüdeki İnce ile yerlerinde oturan AK Partili milletvekillerinin karşılıklı sözlü sataşmalarının artması üzerine TBMM Başkanvekili Sadık Yakut oturuma 10 dakika ara verdi. Arada yerine geçen İnce kendisine laf atan Turan’a “Boyundan çok sesin var senin. Ben duvara yazarken, sen ultra prima kullanıyordun” tepkisini gösterdi. Verilen arada Bakan Ergin İnce’nin oturduğu sıraya gelerek uzun bir süre sohbet etmesi dikkat çekti



Sayfa Adresi: http://www.medyaspot.com/haber/MECLİS-TE-BEBEK-BEZLİ-TARTIŞMA/171235