BEŞİKTAŞ'TA FEDA'YA VEDA!

13 Nisan 2013 Cumartesi  09:11

Ligde henüz Avrupa’yı garantilemese bile transfer çalışmalarını Avrupa’ya gidecekmiş gibi yapan Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman’ın, “Yeni sezonda artık ‘Feda’ yok. Ekonomik olarak geçen seneye göre daha rahatız. Ucuz diye kariyerinin sonuna gelmiş futbolculara bakmayın. Bonservisi olan futbolcularla da oturup konuşabiliriz” diye müjde verdiği ortaya çıktı.
UEFA lisans kriterlerini yerine getirerek lisans için beklemeye geçen Beşiktaş Yönetimi, Fikret Orman’dan gelen talimat üzerine transferde tecrübeli ve daha pahalı yabancılara yöneldi. Oğuzhan ve Olcay gibi yetenekleri de listesinde bulunduran Beşiktaş Futbol Komitesi, Avrupa’da takımı taşıyabilecek deneyimli yerli ve yabancıları  gündemine aldı.
Sermaye artırımı nedeniyle 73 milyon lirayı kasasına koyan Beşiktaş Yönetimi, bu paranın büyük bölümünü yeni sezon transferi için harcayacak. Beşiktaş Futbol Komitesi, Fikret Orman’ın talimatına rağmen transfer paralarını israf etmeden harcamaya çalışacak. Yönetim, yaz transferlerinde tek bir menajerin listesinden değil, farklı isimlerden oyuncu bakacak. milliyet



Sayfa Adresi: http://www.medyaspot.com/haber/BEŞİKTAŞ-TA-FEDA-YA-VEDA/171298