MEDCEZİR SETİNDE ŞOK EDEN ÖLÜM!

18 Ocak 2014 Cumartesi  13:02

Zincirlikuyu Mezarlığı'nda çekilen cenaze sahnesi sırasında, sette bulunan karavan şoförü kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Yaklaşık beş saat süren cenaze sahnesinde 50 yaşında olan karavan şoförü direksiyon başında, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Oyuncular ve set ekibi, cenaze sahnesini çektiği için karavan şoförünü set bittikten sonra fark ederek, direksiyonda morarmış halde buldular. Kalp krizi geçiren şoföre ilk müdahaleyi set ekibi yaptı.İki ambulansın geldiği olay yerinde hayatını kaybeden karavan şöförü bütün müdahelelere rağmen hayata döndürülemezken, olaya birebir şahit olan oyuncular uzun süre olayın şokundan kurtulamadı.

Direksiyon başında karavan şoförünü ölü gören Serenay Sarıkaya ve diğer oyuncular gözyaşlarını tutamadı.



Sayfa Adresi: http://www.medyaspot.com/haber/MEDCEZİR-SETİNDE-ŞOK-EDEN-ÖLÜM/178945