Dilipak'tan Tepki Çeken Twitt!

2 Kasım 2014 Pazar  00:35

Maden faciaları nedeniyle hükümete yönelik eleştiriler artarken AKP'nin Akil İnsanlar Heyeti'nde yer alan yazar Abdurrahman Dilipak'tan tepki çeken mesaj geldi.
Karaman Ermenek'te 18 işçiye hala ulaşılamamışken bu sabah saatlerinde Bartın'da üç işçinin göçük altında kalması sonrasında Dilipak, twitter hesabından tepki çeken tweet attı.
Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, maden ocaklarında meydana gelen göçüklerin sabotaj sonucunda oluştuğunu öne sürdü.
Soma'da 301 madencinin yaşamını yitirdiği katliam ve Ermenek'te yaşanan facia sonrasında bugün de Bartın'da göçük meydana geldi. Olayda, üç Çinli işçi göçük altında kaldı ve 2'si hayatını kaybetti. Faciaların tümü, AKP'ye yakınlığıyla bilinen şirketlere ait madenlerde yaşanırken AKP eleştirilerin hedefi haline geldi.
"İHMAL DEĞİL SABOTAJ"
Bartın'da yaşanan göçüğün ardından twitter hesabından tweet atan Abdurrahman Dilipak, "Maden göçükleri ihmalden çok sabotajı hatırlatmaya başlıyor. Şimdi de Bartın" yorumunu yaptı. Dilipak'ın bu sözleri sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu.



Sayfa Adresi: http://www.medyaspot.com/haber/Dilipak-tan-Tepki-Çeken-Twitt/187000