Charlie Hebdo’dan Yayına Ara!

2 Şubat 2015 Pazartesi  13:38

Charlie Hebdo’nun “hayatta kalan” ekibinin kaybettikleri arkadaşlarının ardından çok yorgun oldukları için yayına bir süre ara verecekleri açıklandı.

Ekibin hem duygusal hem de fiziki anlamda dinlenmeye ihtiyaçları olduğunu söyleyen Charlie Hebdo sözcüsü Michel Salion, “Yakın gelecekte yeniden karşınızda olacağız” dedi. Derginin gelecekte yayına devam edeceğini vurgulayan Salion, sonraki sayı için tarih vermedi.

Toplam 12 kişinin hayatını kaybettiği 7 Ocak’taki kanlı baskında Charlie Hebdo beş karikatüristini kurban vermişti. Saldırıdan bir hafta sonra yeni sayı bayilerdeki yerini almış ve 7 milyondan fazla baskı yapmıştı. Derginin haftalık tirajı saldırılar öncesinde yaklaşık 60 bin civarındaydı.



Sayfa Adresi: http://www.medyaspot.com/haber/Charlie-Hebdo’dan-Yayına-Ara/189384