Bugün ve Millet Hangi Matbaada Basıldı?

30 Ekim 2015 Cuma  00:04

Bugün ve Millet gazetelerinin gece saatlerinde baskısı durduruldu. Ancak gazeteler bugün de bayilerde yer aldı. Konuyla ilgili Hurriyet.com.tr’ye konuşan görevden alınan Bugün TV Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros, “Habertürk matbaasına alternatif bir matbaa bulundu ve gece saat 1’de basıldı ve dağıtıldı” dedi.

Millet ve Bugün gazetelerini basmayan Habertürk gazetesi matbaasının alternatifi olan matbaayı da Zaman gazetesi parlamento muhabiri Habib Güler açıkladı. 

Habib Güler sosyal medya hesabından yazdığı mesajda, baskısı durdurulan Bugün ve Millet gazetelerinin Hürriyet’in matbaasında basıldığını yazdı ve Hürriyet’e teşekkür etti.

Habib Güler’in mesajı şöyle:

“Bugün ve Millet'i basan Habertürk, kayyum tehdidiyle dün bu gazeteleri basmadı. Gazeteleri Hürriyet bastı. Teşekkürler cesur @Hurriyet”




Sayfa Adresi: http://www.medyaspot.com/haber/Bugün-ve-Millet-Hangi-Matbaada-Basıldı/195239