Ceren Kenar Gazeteciliği Bıraktı

17 Temmuz 2017 Pazartesi  10:03

Star yazarı Ersoy Dede'nin "15 Temmuz gecesi 24 TV binasında olmasına rağmen canlı yayına çıkmadı. Sabaha kadar televizyon binasında bir kanepede kıvrılıp uyudu, sabah da televizyonun aracıyla evine gitti" dediği Ceren Kenar, gazeteciliği bıraktığını açıkladı.

Türkiye Gazetesi'nde günlük köşe yazıları yazan Ceren Kenar, gazeteciliği bıraktığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Twitter hesabından bir fotoğraf yayınlayan Kenar, bu fotoğrafa ''Gazeteciliği bırakma kutlaması'' notunu düştü.


Fotoğrafı yayınlamasının ardından Habertürk gazetesi yazarı Nihal Bengisu Karaca'nın "Nasıl yani" sorusu üzerine Ceren Kenar, "Artık Türkiye Gazetesi'nde ve başka bir mecrada yazmayacağım'' cevabını verdi.


Artık Türkiye gazetesinde ve başka bir mecrada yazmayacağım canım. https://twitter.com/nibenka/status/886688437553778689 

 



Sayfa Adresi: http://www.medyaspot.com/haber/Ceren-Kenar-Gazeteciliği-Bıraktı/208507