![]() |
ÜSüper Lig’in 16. haftasında Demir Grup Sivasspor, sahasında konuk ettiği Galatasaray’ı 1-0 mağlup etti. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımına galibiyeti getiren gol ile ilgili beIN Sports’a açıklamalarda bulundu. SİVASSPOR PAYLAŞIMINI SİLDİ Rıza Çalımbay: "Selçuk ve Necati Hoca'ya, 'Özür diliyorum.' dedim. Bizim oyuncumuz olayın farkında değildi. Beşiktaş maçındaki gibi bir olay olsaydı, kesinlikle kabul etmezdim. Böyle bir golle galip geldiğimiz için üzüldüm."
Luyindama çarpıştıktan sonra sakatlanan Muslera’nın kaleye dönemediği pozisyon sonrası Fajr’ın attığı gol için özür dilediğini belirten Rıza Çalımbay, “Selçuk ve Necati Hoca’ya, ‘Özür diliyorum’ dedim. Bizim oyuncumuz olayın farkında değildi. Öyle bir pozisyonda gol olduğu için Muslera’ya üzüldüm. Luyindama ile kötü çarpışmışlar. Öyle bir gol olmasını istemezdik ama maalesef öyle gerçekleşti. Beşiktaş maçındaki gibi bir olay olsaydı, kesinlikle kabul etmezdim. Böyle bir golle galip geldiğimiz için üzüldüm” şeklinde konuştu.
Öte yandan karşılaşmanın ardından Sivasspor, maç sonrası yaptığı paylaşımda görselinde Muslera'nın sakatlık geçirdiği ve Fajr'in gol sevinci yaşadığı fotoğrafa yer verdi.