![]() |
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları'nın "Öcalan’ın iletişim ve çalışma özgürlüğü başta olmak üzere atılması gereken adımlarla ilgili top artık iktidarın sahasındadır" sözlerine Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tepki gösterdi. Tunç, "Top iktidarda ne demek, biz top oynamıyoruz" dedi. Tunç, "Burada ciddi bir mesele var, terörün tasfiyesiyle ilgili. video görüntü x.com/Muratcan Altuntoprak “BU SÜRECİN DEVAM ETMESİ LAZIM”
DEM Parti ile müzakere yapmadık. Cezaevindeki hükümlülerle ilgili talepleri vardı, al-ver süreci yok" ifadesini kullandı.
Bahçeli de dün "PKK'nın derhal silahlarını teslim etmesi kongresini toplayıp örgütsel fesih işlemini tamamlamasını ve terörsüz Türkiye hedefinin enfekte olmaması için derhal komplikasyonların yaşanmaması sağlanmalıdır" demişti.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Akp Grup toplantısı öncesi konuştu.
Gündeminde Dem Parti’nin yeni sürece dair “top iktidarda” açıklaması vardı.
Yılmaz Tunç adı konulamayan süreci değerlendirdi. Tunç, İmralı’dan mesaj taşıyan heyetle görüşmesinin… pic.twitter.com/ILhBogCZGy