Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,9934
EURO
44,3725
IMKB
9.356,000
ALTIN
4.210,450
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 30 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ÖĞRENCİ AFFI İÇİN 80 BİN İMZA
ÖĞRENCİ AFFI İÇİN 80 BİN İMZA
 
Eğitim-Sen Genel Başkanı Alaaddin Dinçer ve bir grup öğrenci, üniversiteden atılan öğrencilerin affına ilişkin 80 bin imzalı dilekçeyi, TBMM başkanvekilleri Sadık Yakut ile Ali Dinçer'e sundu.
 
14.10.2004 - 17:11
Eğitim-Sen Genel Başkanı Dinçer ile üniversiteden atılan bir grup öğrenci, TBMM Dikmen Kapısı önünde toplanarak, basın açıklaması yaptı. Öğrenciler adına basın açıklamasını okuyan Kadir Yılmaz, okumak için ikinci bir şans daha istediklerini belirtti. Yılmaz, ''Teröristi, adam vuranı, vergi yüzsüzünü, banka hortumcusunu, üç kağıtçı müteahhidini ve hatta dopingli yarış atını affeden bu toplumun affedilmeyen tek çürük patatesi, okullarına dönmek ve okumak için can atan biz gençleriz'' dedi. Alaaddin Dinçer ise bu konuda aylardır çalışma yürüttüklerini belirtti. Sorunun toplumsal bir yaraya dönüşmeden çözülmesi gerektiğini ifade eden Dinçer, Ekim ayı içinde af çıkarılmasını beklediklerini söyledi. Dinçer, Ekim ayı içinde bir af çıkmazsa yaklaşık 80 bin öğrencinin, bu yıl okullarına dönememe durumu ile karşı karşıya kalacağını, bunun da daha büyük hak kayıplarını beraberinde getireceğini ifade etti.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler

 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.