Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
41,2580
EURO
48,3891
IMKB
10.486,000
ALTIN
4.834,590
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Özgür Özel Anatkabir'i Ziyaret Etti
Özgür Özel Anatkabir i Ziyaret Etti
 
Belediyelere operasyon, CHP İstanbul'a kayyum ve CHP'ye kayyum atanma ihtimalinin doğmasının ardından sık sık çok partili rejimin tehdit altında olduğunu ifade eden Özgür Özel "Çok partili yaşamı ne pahasına olursa olsun savunacağız" dedi.
 
9.9.2025 - 11:24

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’nin 102. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti.

Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Özel, “Halkın iradesine yönelik her baskıyı ve adaletsizliğe ve hukuk dışı müdahaleye daha güçlü daha örgütlü ve daha kararlıyız. Bugün saldırılar altında olan partimizi, sizden aldığımız sandığı demokratik rekabeti çok partili yaşamı ne pahasına olursa olsun savunacağız” ifadelerini kullandı.

Özel, Anıtkabir Özel Defteri'ne şu ifadeleri yazdı:

- Aziz Atatürk, Sayın Genel Başkanım;

- Cumhuriyet Halk Partisi’nin 102. kuruluş yıldönümünde her kademeden yöneticilerimizle birlikte huzurunuzdayız.

- İki büyük eserinizden biri olan partimizin kurucu değerlerini; bağımsızlık, eşitlik, adalet ve özgürlüğü kararlılıkla savunuyoruz.

- Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugünkü temsilcileri olarak 102 yıl önceki azimle bugün de ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için hiç durmadan çalışmaya devam ediyoruz.

- Halkın iradesine yönelik her baskıya, adaletsizliğe ve hukuk dışı müdahaleye karşı daha güçlü, daha örgütlü ve daha kararlıyız.

- 'Hürriyet olmayan bir memlekette ölüm ve yok olma vardır; her ilerlemenin ve kurtuluşun anası hürriyettir.' sözünüzden aldığımız ilhamla Cumhuriyetimizi kurucu değerleriyle buluşturacağımıza söz veriyoruz.

- Bugün ağır saldırılar altında olan partimizi, sizden emanet aldığımız sandığı, demokratik rekabeti ve çok partili yaşamı ne pahasına olursa olsun savunacağız.

- Aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyor; size, silah arkadaşlarınıza, kurucu kadrolarımıza minnetimizi sunuyor, tüm şehitlerimizi ve demokrasi mücadelesinde bedel ödeyen tüm yurttaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Ruhunuz şâd olsun.

Anıtkabir'in merdivenlerinde partililerle fotoğraf çektiren Özel, ardından, İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün mezarına çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.


Özgür Özel, saat 14.00'te ise İstanbul Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı'na çiçek bırakacak.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


CHP İl Başkanlığında Yine Arbede Çıktı

Ekonomi Düzelmeden Seçime Gidemeyiz"

Muhittin Böcek Hastaneye Kaldırıldı
»  Kılıçdaroğlu İle İlgili Flaş İddia
»  Mahmet Tanal Polisle Arbadede Yaralandı
»  İzmir’de Karakola Saldırı,2 Şehit
»  İl Binası Paylaşımlarına Soruşturma
»  Gürselk Tekin: Çatışmaya Gitmiyoruz
»  Özgür Özel'den Abluka Tepkisi
»  Yerlikaya’dan Sert 'Sokak' Uyarısı
»  İstanbul'da 'Kayyım' Gerilimi
»  1 Milyon 213 Bin Suriyeli Ülkesine Döndü
»  Beş Vekil Öcalan ile Görüşecek İddiası
»  Özgür Özel Kılıçdaroğlu İle Konuştu
»  CHP'den Ankara'da Miting Kararı
»  "Ana Muhalefetin Hali İçler Acısı"
»  Öcalan'dan Demirtaş'a Eleştiri
»  1CHP’yi Kayyımlarla Zayıflatamazsınız1
»   Erdoğan'dan Kritik Atamalar!
»  Gürsel Tekin'e İkinci Şok!
»  CHP Olağanüstü Kurultay Kararı Aldı
»  Eren Erdem Siyaseti Bıraktı
»  Kayyum Heyetinde Fire
»  YSK CHP İçin Toplanıyor
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.