Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,4541
EURO
43,7275
IMKB
9.078,000
ALTIN
3.985,090
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
“BAKAN KOÇ'U ESEFLE KINIYORUM''
 “BAKAN KOÇ U ESEFLE KINIYORUM
 
AKP Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç’un, Topuk Yaylası’nın turizme kazandırılması için söz verdiği 200 bin YTL yerine 20 bin YTL göndermesini eleştirerek, “Sözünün arkasında durmayan Bakanlara bu memleketin ihtiyacı yok'' dedi.
 
17.4.2007 - 18:50
      Turizm Haftası nedeniyle Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Salonu’nda düzenlenen toplantıya katılan AKP Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç’u eleştiri yağmuruna tuttu. Kaynaşlı İlçesi’nde turizme açılması planlanan Topuk Yaylası’nı gündeme getiren Kaşıkoğlu, “Eğer siz Topuk Yaylası’nu yolunu yapıp, elektriğini getiremezseniz, buraya insanları ulaştıramazsanız. O Topuk Yaylası bilmem kaç metre yükseklikteki tepede, ancak bulutsuz bir havada Ankara ve İstanbul seyri seferini yapan uçakta bulunan yolcuların göreceği güzellikten başka hiçbir işe yaramaz'' diye konuştu.
     
     “BAKAN KOÇ'U ESEFLE KINIYORUM''
      Yaklaşık 2 yıl önce Topuk Yaylası’na gelerek incelemelerde bulunan Bakan Koç’un destek sözünde bulunduğunu hatırlatan Kaşıkoğlu şunları söyledi; “Evet bu bir özeleştiri. Madem bugün günahları ve etekteki taşları dökme günü. Düzce kamuoyunun önünde Sayın Bakanımız söz vermişti, ‘200 milyar göndereceğim’ demişti. 20 milyar para, onu da zar zor gönderdi. Eh kusura bakmasın benim partimin mensubu, bakanı olabilir ama, eğer yanlışlık yapıyorsa, ideolojik bağnazlık yapmıyor ve onu sizin önünüzde, şiddetle ve esefle kınıyorum. Niye? Halkla oynamaya kimsenin hakkı yok. Benim partimin mensubu bir bakan olabilir. Beni küçük düşüren, insanlara verdiğim sözlerin yerine gelmemesi değil. Bu makamların hepsi gelip geçicidir. Bu gün milletvekili kimliğimizle karşınızdayız, yarın Allah ömür verirse bu makamlar gittiğinde Düzce’nin aynı sokağında, aynı caddesinde her gün yüz yüze bakacak bir kişi ve insan olacağız. Sözünün arkasında durmayan Bakanlara bu memleketin ihtiyacı yok. Biz bunun takibini yapacağız. Ama hiç karamsar olmayalım.'' Kaşıkoğlu’nun eleştirilerine hedef olan Bakan Koç’un, Cuma günü Düzce’ye gelerek Cumayeri İlçesi’nde gerçekleştirilecek olan rafting müsabakalarının startını vereceği bildirildi.
     


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


AMCA UZAN CEZAEVİ'NDE

AĞAR'DAN ANAVATAN DEĞERLENDİRMESİ

TAKSİM'DE 1 MAYIS TARTIŞMASI
»  TBMM BAŞKANVEKİLİ ALİ DİNÇER İÇİN KAN ARANIYOR
»  "OKUL GEZİLERİNE BİR DÜZENLEME GETİRİLMELİ''
»   "KORKMA, ADAY OLMA,SÖZ, MİLLETE BEN ANLATACAĞIM"
»  ERDOĞAN: “HER KONUDA UZLAŞMA DİYE BİR ŞEY OLMAZ"
»  MUMCU'DAN ERDOĞAN'A:"CUMHURBAŞKANINI HALK SEÇMELİ"
»  İSTANBUL'DA GÜVEN İÇİNDE UYUŞTURUCU PARTİSİ
»  İLK YARDIM EKİPLERİNİN ADI ÖLÜME SON YARDIM OLDU
»  ALİ DİNÇER'İN SAĞLIĞINDA SON DURUM
»  ERDOĞAN, 14 NİSAN MİTİNGİ İLE DALGA GEÇTİ
»  MEMURA TATİL PİYANGOSU
»  HEM BAŞBAKAN, HEM CUMHURBAŞKANI GİBİ KONUŞTU
»  HIZLI TREN'DE GERİ SAYIM BAŞLADI
»  ALİ DİNÇER'İN YAŞAM SAVAŞI
»  AKP'DE HİLMİ ÖZKÖK SENARYOLARI
»  EMİNE ERDOĞAN, KÖŞK'Ü İSTEMİYOR
»  BAKANLIKTAN OKUL GEZİLERİNE BÜYÜK GÖZALTI
»  YOĞUN TALEP, TOKİ'Yİ KİLİTLEDİ
»  İLK GÜN UYGUN BAŞVURU YOK
»  ERDOĞAN'DAN MERKEL'E ERMENİ SOYKIRIMI UYARISI
»  BAYKAL:''ALİ DİNÇER'İN KRİTİK DURUMU DEVAM EDİYOR''
»  ÜNİVERSİTEDE KATLİAM, 32 KİŞİ ÖLDÜ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.