DOLAR
49,948
▲%0.08
EURO
55,760
▼%-0.27
ALTIN
6335,13
▼%-1.82
BIST-100
10938
▼%-2.04
Ankara hava durumu10/17°
FacebookXInstagramYouTube

'Askıda Fatura' Ödemeye Yoğun İlgi

İBB'nin ekonomik sıkıntı içindeki İstanbullular için başlattığı “Askıda Fatura” uygulamasında ödeme sistemi bugün itibari ile açılmıştı.

  • | Medya Spot

İBB'nin ekonomik sıkıntı içindeki İstanbullular için başlattığı “Askıda Fatura” uygulamasında ödeme sistemi bugün itibari ile açılmıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) corona virüsü salgını nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayan yurttaşlar için 4 Mayıs’ta “askıda fatura” uygulaması başlatmıştı.


 
Bu uygulama kapsamında İBB tarafından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen aileler, kurumun internet sitesine giriş yaparak “askıda fatura” uygulamasına tıklamış ve İSKİ ile İGDAŞ’a ait su ve doğal gaz faturalarının bilgisini girmişti.

7 SAATTE 16 BİN 100 AİLENİN FATURASI ÖDENDİ
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından “Veren el, alan eli görmüyor ve İstanbul çok güzel bir dayanışmaya imza atıyor” ifadelerini kullanarak Askıda Fatura uygulamasıyla 7 saatte ihtiyaç sahibi 16 bin 100 ailenin 2 milyon 73 bin 580 liralık faturasının ödendiğini duyurdu.

İmamoğlu, “Bu şehirde hiç kimse darda kalmayacak, biz varız ve hep birlikteyiz” dedi.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz