DOLAR
50,048
▲%0.06
EURO
56,292
▲%0.14
ALTIN
6591,86
▲%0.86
BIST-100
11333
▼%-1.26
Ankara hava durumu8/11°
FacebookXInstagramYouTube

''Aykut Kocaman Hakkını Helal Etsin''

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup olurken Tümer Metin yayıncı kuruluşta mücadeleyi değerlendirdi.

  • | Medya Spot

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup olurken Tümer Metin yayıncı kuruluşta mücadeleyi değerlendirdi.

"Aykut Hoca hakkını helal etsin"

"Çok sıkça eleştirdik Aykut Kocaman'ı. Aykut Hoca hakkını helal etsin, ben öyle söyleyeyim. Çünkü, eleştirdiğimiz anlarda erozyona uğramış Fenerbahçe kadrosunu olabilecek en iyi şekilde oynatıyormuş."

"Yurt içi sınırlarında Fenerbahçe favori yazılır"

"Geçmişte çok önemli hocalarla çalışma imkanı yakaladım. Fenerbahçe'nin ismi çok büyük. Gönül verenler, müzesi kalabalık. Bu tip camialarda beklenti hep yüksek olur. Yurt içi sınırlarında Fenerbahçe favori yazılır. Maziye, müzene, şampiyonluklara bakarak favori olmak artıdır ama bugünkü kadro bize onu söylemiyor"

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz