Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,5682
EURO
45,5155
IMKB
9.117,000
ALTIN
4.278,260
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 29 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
''Eski Heyecan Yok''!
 Eski Heyecan Yok !
 
CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, seçim meydanlarındaki rehavetle ilgili bir soruya ''Şurada 4 gün kaldı. Tabii artık biraz hareketlenme var. Ama ben yine bundan önceki geçmiş seçimlerdeki heyecanı görmüyorum. Alıştığım eski canlılık, eski hareketlilik, maalesef yok'' yanıtını verdi.
 
3.6.2015 - 11:11


Show TV’de Gündem Özel programında soruları yanıtlayan Erdoğan şunları söyledi:

BAŞLIK ATMAN ÜLKEYE İHANET
“(MİT Tır’ları) Her şeyden önce MİT biliyorsunuz devletimizin en özel teşkilatı. Bu teşkilatın ulusal bazda gerekse uluslararası bazda hassas görevleri var. Bu görevi yaparken kimler nereye kadar müdahale edebilir kanunlarda var. Başbakanın izninin olması lazım. MİT araçları olduğu halde müdahale yetkisi yok. Böyle bir yetki olmadığı halde bu tırlara çok farklı bir alanda müdahale olmuştur. Bu uluslararası alanda Türkiye’ye yönelik kararlanma kampanyasıydı. Bunun arkasında kim var? Bir üst akıl var. Kim bu üst akıl yine paralel yapı devreye girdi. Bunlar konuşuluyor. Gazetelerde televizyonlarda çıktı. Seçimin son haftasına girerken ismini zikrettiğiniz gazete ve ismini zikrettiğiniz şahıs geçmişin malum takımlarından birisidir. Bunu gündeme getirmesinin tek sebebi kaos yapmak. Biliyorsunuz yargıda bu konu devam ediyor. Sen böyle bir süreçte böyle bir başlık atıyorsun. Senin böyle bir başlık atman bile ülkeye bir ihanettir. Biz o zamanda söyledik Bayır Bucak Türkmenlerine gerekli desteği veriyoruz ve vermeye de devam ediyoruz. Daha da ileri gideceğim MHP’li bir arkadaşımız vardı Bayır Bucak Türkmenleri ile ilgilenen, onun bile teşekkürleri vardı. Algı operasyonu kim adına yapıyorlar o da belli.
BUGÜN KONUŞULACAK ŞEYLER DEĞİL
Eğer bunlar (HDP) barajı aşarsa aşar. Ben şu anda bir Cumhurbaşkanı olarak bundan rahatsız değilim. Ama barajın altında kaldığı zaman niye birileri illa da endişeye kapılıyor ki. Şu anda 6 puan, 7 puan, 8 puanı konuşuyorken bakıyorum barajı aştı aşacak falan. Aşmadığı takdirde her taraf yakılır yıkılır falan bunları konuşuyorlar. Bunlar çok çirkin şeyler. Barajı aşmak da var aşmamak da var. Dert ne? Dert şu andaki iktidar partisinden ne kadar oy çalınabilir veya ne kadar milletvekili sayısı azaltılabilir. Buna yönelik bir çalışma gayret... Bunu da açık net konuşmam lazım bazı şeyleri. Bir tarafta iktidar partisi var, bunun karşısında diğer partileri var. Hepsi yan yana istisnasız geldiler. Bir de şunu konuşuyorlar ben filanca partiyle koalisyon yaparız, falancayla yapmayız. Ya yaparsın yapmazsın. Bunlar bugün konuşulacak şeyler değil. Yarın ne olacağı hiç belli olmaz. Yani geçmişte MHP’nin DSP ile bir araya geleceği düşünebilir miydi? Geldiler, yaptılar koalisyonu. Şimdi gelmeyiz dedikleriyle bir araya gelirler. Bunlara hiç inanmak mümkün değil. Şu anda HDP ile de bir araya gelebiliriz dediği anda MHP’nin oyları taban yapar. (MHP-HDP koalisyon yapar mı?) Tabii canım hiç kuşkunuz olmasın. Şu anda biz koalisyon yapmayız derken acaba nasıl oyları yükseltiriz bunun derdindeler.
ABDÜLHAMİT’E DE BUNU YAPTI
New York Times’ın bu görevi yeni değil. NYT, Allah rahmet etsin Sultan Abdülhamit’e de aynı şeyi yaptı. Ondan sonra aynı şeyi rahmetli Menderes’e, rahmetli Turgut Özal’a da yaptı. Ve bana da yaptı. Bunu 1896’da Sultan Abdülhamit’e yapan bir gazete bir görevi ifade ediyor. Bunun arkasında hangi gücün olduğu belli. Bu güce verilen talimat istikametinde hareket ediyor. Gezi olaylarında falan da aynı görevi üstlendi. Aynı görevi BBC yaptı, CNN yaptı. Hepsi yüklendiler. Dert ne biliyor musunuz, Türkiye’yi zayıf düşürmek, Türkiye’yi bölmek, parçalamak, ondan sonra yutmak. Ama buna fırsat vermeyeceğiz. Affedersin bu üst aklın güdümündeki malum yapılar bu işi başaramayacaklar.
ESKİ HEYECAN YOK
(Teşkilatta rehavet yorumu) Şurada 4 gün kaldı. Tabii artık biraz hareketlenme var. Ama ben yine bundan önceki geçmiş seçimlerdeki heyecanı görmüyorum. Alıştığım eski canlılık, eski hareketlilik, maalesef yok. Sivas ötesi meydanlar farklı, ama Sivas’tan batıya meydanlar farklı. Şimdi böyle bir yapı var. Şahsen ben gittiğim yerde havayı kararlı görüyoruz. Bütün mesele de sandığın canlılığında görülecek.
LİDER BU SEVİYEYE DÜŞMEZ
(Altın klozet tartışması) Altın klozetten bahsettiler. Lider demeyelim, lider bu seviyeye düşmez. Hadi genel başkanlığını yuttuk diyelim... Sipariş üzerine geldi. Kasetle geldi. Lider çekirdekten söke söke gelir. Lider kolay elde edilmiyor. Burayla ilgili altın klozet kapağı dediğiniz zaman ya burayı görmüş olacaksınız ya da kılavuzunuz yanlış. (Sözcü’de fotoğraflar çıktı)Onlar kendi evlerinin klozetlerini de yayınlamış olabilirler. Bu kadar basit. Başkalarının villasını eleştirirler bunlar da villalarda yaşıyorlar. Ben ne dedim. Çağrımı yaptım, gelsin buyursun incelesin nerede var. Varsa ben bu görevi bırakacağım. Ama yoksa o Cumhuriyet Halk Partisi’nin başından ayrılsın. Ama yapamaz. Onda bu dürüstlük yok.”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Fuat Avni bunu da bildi:

MHP'de Paralel Yapı istifası!

Flaş.. BM'den Mit Tırları Açıklaması!
»  AKP'nin Gizlenemeyen Düşüşü
»  Gülen Oy Kullansa Tutuklanacaktı!
»  AKP Mitingi İçin Sahte Plaka Talimatı
»  ''Tuvaletimi mi Temizledin''!
»  Işid'den Sakal Kesme Yasağı!
»  Petkim'de Direniş Sona Erdi!
»  Bakın Kandil Mesajında Neler Söyledi!
»  Seçmen Sordu: 'Fatiha'yı bilir misin'?
»  İki Partinin Reklam Filminde Aynı Dede
»  Fuat Avni'den Bomba Operasyon İddiası
»  Sağlık Çalışanları Eylemde
»  Mersin'de Operasyon, 30 Polis'e Gözaltı!
»  'Bedelini Ağır Ödeyecek. Öyle Bırakmam'
»  ''MHP Engel Tanımaz, Paramparça Eder''
»  Demirtaş İstanbul mitinginde konuştu
»  Almanya Mitingleri İşe Yaramadı!
»  İzmir'de CHP Coşkusu!
»  ''Mit Tırlarının Hesabını Verecekler''!
»  Karikatürist Bedri Koroman Vefat Etti
»  Bahçeli'den Çok Sert Sözler!
»  'Diğer Genel Başkanlara Meydan Okuyorum'
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.