DOLAR
49,970
▲%0.06
EURO
56,093
▲%0.59
ALTIN
6257,29
▲%0.55
BIST-100
10718
▼%-0.39
Ankara hava durumu10/17°
FacebookXInstagramYouTube

"Kılıçdaroğlu'nunki Başörtüsü İstismarı"

"Bu seçmen Kılıçdaroğlu'nun hangi sözüne itibar etsin ve herşeyden önemlisi neden güvensiz"

  • | Medya Spot

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin CHP'nin başörtüsü konusunda verdiği kanun teklifine yönelik "Helalleşme kisvesi altında başörtüsünü istismar etmenin anlamı yoktur. Böyle bir yasa gelirse MHP geçmişteki kararının arkasında durur" sözlerine işaret ederek, "Devlet Bahçeli yaptığı tespitler için tebrik ediyoruz. Birçok konuda olduğu gibi başörtüsü konusunda da Kılıçdaroğlu'nun kafası çok karışık." diye yazdı.

Kılıçdaroğlu'nun "Başörtüsünü biz özgürleştirdik" sözlerini hatırlatan Barlas, "Bu seçmen Kılıçdaroğlu'nun hangi sözüne itibar etsin ve herşeyden önemlisi neden güvensiz.
Kılıçdaroğlu'nun tüm çıkışları tutarsızlıklar zinciri gibi görünse de aslında kendi içinde bir tutarlılığı var. CHP lideri tüm çıkışlarında Türkiye aleyhtarlığını ön planda tutmak gibi son derece istikrarlı ve tutarlı bir çizgisi var." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz