Günlerdir kamuoyunu meşgul eden Kara Kuvvetleri Komutanlığından zorla istifa ettirilen Tümgeneral Reha Taşkesen'in başını yiyen ve hayatını karartan sevgiliye de ceza verilmesi gerekmiyormu?
yasal bir dinleme olmadığı halde ileride gerekebilir dürtüsü ve korkusuyla paşayla aralarında geçen konuşmaları ve yazışmaları birer delil olarak elinde bulunduran ve günü geldiğinde de bunları hiç çekinmeden ilgili yerlere servis yapan bu kadın hakkında da Savcılar soruşturma açmalı ve gereken cezalar verilmelidir.
Mahkemelerin bile resmi izin olmadan edinilen ses ve video kayıtlarını delil olarak kabul etmezken paşayla alakası olduğu varsayılan kadının elindeki ses ve yazışmalara bakarak bir general emekliliğe zorlanmamamışmıdır?
Bu haksızlık değilmidir?
Buna yapan istediğine kavuşmuş ve kendisini terk ettiğini öne sürdüğü paşanın hayatıyla, onuruyla oynamış ve hayattaki en büyük kötülüğü ona yapmıştır.
Böyle olan bir kadının elinde bulundurduğu ve delil olarak sunduklarına inanarak bir insanın geleceği karartılmıştır.
Savcılar derhal harekete geçip bu kadını sorgulamalı ve izinsiz dinlemeden dolayıda gereğini yapmalıdırlar.
Bu ülkede eğer hukuk varsa bu kadının üzerine gidilmelidir. Herkes vurun abalıya hesabı Paşaya vuruyor. Esas olaylara neden olan ise ellerini ovuşturarak aldığı korkunç intikamın zevkiyle duruyor.
Bu kadın dan hesap sorulmadığı takdirde her önüne gelen birbirini dinlemeye ve ellindekileri intikam aracı olarak kullanmaya devam edecektir.
Türkiye gibi büyük devletin koskoca ordusunun bir generali bir kadının elindeki bir takım belgelerle mahkeme bile olmadan dellerin sağlıklı olup olmadığına bakılmadan işinden ediliyorsa bu işte bir acayiplik yok mu?