Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,9931
EURO
47,6912
IMKB
11.478,000
ALTIN
4.435,480
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 27 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
'SEÇİM ÖNCESİ EV HANIMLARINA 100 YTL DAĞITALIM'
 SEÇİM ÖNCESİ EV HANIMLARINA 100 YTL DAĞITALIM
 
AKP’nin Kızılcahamam kampında milletvekillerinden cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik de mesajlar geldi.
 
21.1.2007 - 17:50

Erdoğan vekillerin sorularını yanıtlarken stratejilerini de açıkladı. Milletvekillerinden de ilgin öneriler geldi.

Bazı milletvekilleri Başbakan’a “Bu şartlarda Köşk’e çıkarsanız parti içinde kavga yaşanır” mesajı verdi. Ankara Milletvekili Ersönmez Yarbay’ın, Erdoğan’a “Yetkisi bu kadar fazla olan bir cumhurbaşkanlığı makamına gelirseniz, başbakanlık’la kavga etmeniz kaçınılmaz olur” dediği öğrenildi.

Kampın ilk gününde 3’er dakikalık sürelerle konuşan 49 milletvekili özellikle seçimlerde izlenecek strateji ve cumhurbaşkanlığı konusunda görüş belirtti.

Edinilen bilgilere göre Ankara Milletvekili Ersönmez Yarbay, “Yetkisi bu kadar fazla bir cumhurbaşkanlığı makamının başbakanlıkla kavga etmesi kaçınılmaz” dedi.

Bayar-Menderes, Özal-Yılmaz, Demirel-Çiller örneklerini veren Yarbay, Erdoğan’ın Köşk’e çıkması Abdullah Gül’ün de başbakan olması formülünü eleştirdi.

Bu arada Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Yılmazca’nın “Oylarımız düşüyor, tedbir almalıyız” sözleri üzerine Başbakanın “Oylarımız düşmüyor. Sadece kararsızlarda bir artış var. Ama bu dağılımdan önce bile yüzde 30 oy sahibiyiz benim daha önceki açıklamalarım muhalefete yönelikti. “Düz ovada siyaset daveti” DYP’yi çökertti. Bunu MHP iyi kullandı. Bu tarz hataları biz de yapmamalıyız” dedi.

Erdoğan, cumhurbaşkanlığı adaylığının Nisan’dan önce açıklanmayaağını tekrarlarken “Bu bir stratejidir. Ellerine çelik çomak verdik oynuyorlar. Biz işimize bakacağız” değerlendirmesini de yaptı.

Hakkari Milletvekili Mustafa Zeydan “En büyük düşmanımız Amerika’dır. Tek başına iktidara gelmemiz engellenmeye çalışılıyor. Hrant Dink olayı da bunun bir parçasıdır” diye konuştu.

Kampta milletvekillerinden ilginç öneriler de geldi. Eskişehir Milletvekili Fahri Keskin ev hanımlarına seçim öncesi 100’er YTL dağıtılmasını önerdi.

Kilis Milletvekili Hasan Kara, milletvekillerinin yüzer kişilik gruplar halinde illere gitmesini 355 kişinin de İstanbul’a çıkartma yapmasını önerdi.




Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"CİNAYETTE TETİĞİ ÇEKTİREN CİA VE MOSSAD"

MHP ESKİ İL BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU!

"HRANT DİNK'İ, ERMENİ DİASPORASI ÖLDÜRMÜŞ OLABİLİR"
»  AK PARTİ KAMPA GİRİYOR
»  MUMCU'DAN BİRLEŞME SİNYALLERİ
»  MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ DE "IRAK'A GİRİN" DEDİ
»  CHP IRAK'A GİRİN DEDİ!
»  ERKAN MUMCU'DAN ÇİLLER'E SÜRPRİZ ZİYARET
»  SARIGÜL'DEN BAYKAL'A., 'HODRİ MEYDAN'
»  KÜRT LİDERLERE ERDOĞAN ÖFKESİ
»  TBMM'DE NÜKLEER PROTESTOSU
»  NÜKLEER SANTRALLARIN YAPIMINA YOL VERİLDİ
»  BAHÇELİ'DEN VATANA İHANET SUÇLAMASI
»  BBP YAŞAR KEMAL İÇİN SAVCILARI GÖREVE ÇAĞIRDI
»  MESUT YILMAZ, RİZE'DEN BAĞIMSIZ ADAY OLACAK
»  ERDOĞAN:IRAK İÇİN KİMSEDEN İZİN İSTEMEYİZ
»  BAYKAL:'RİCA EDEREK DIŞ POLİTİKA YAPILMAZ'
»  ''KÜRDÜN KÜRT'TEN BAŞKA TEK DOSTU VARDIR, O DA TÜRK''
»  BAYKAL'A SINIR ÖTESİ OPERASYON TEPKİSİ
»  MUMCU: 'MUHALEFETİMİZ, İNSAFSIZ DÜZENE'...
»  TAYLAND ÇITIRLARI BAYKALI BİLE SOLLADI
»  AKP'Lİ KAPUSUZ: ''BAYKAL BOŞ KONUŞUYOR''
»  ANKARA AB'YE SESSİZ BASKI UYGULAMASI BAŞLATTI
»  TANIK KORUMA ÇARŞAMBA GÜNÜ MECLİSTE GÖRÜŞÜLECEK
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.