DOLAR
50,048
▲%0.06
EURO
56,480
▲%0.48
ALTIN
6640,84
▲%1.61
BIST-100
11478
▼%0
Ankara hava durumu9/11°
FacebookXInstagramYouTube

"SONLARI HÜSRAN VE HEZİMET OLACAK"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Twitter'da yayınladığı mesajda, "Türk milletine yenilgiyi tattırmaya çalışanların, elbette hüsran ve hezimetten başka sonları da olmayacaktır" dedi.

  • | Medya Spot

Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabında, yılgınlığa teslim olmuş ve gelecek umudunu kaybetmiş fert ya da milletlerin, adı konmamış bir esaret yaşadıklarını, üstelik yaşama gücünü talan eden endişelerin bu esaretin süresini uzatacağını belirten Bahçeli, şu ifadelere yer verdi:

"Üzülerek söylemeliyim ki içinden geçtiğimiz zaman diliminde bunları fazlasıyla yaşıyoruz. Hayat terazimizdeki umut ve umutsuzluk kefelerinin dengesi, ikincisinin lehine bozulmuş durumda. Unutmayın ki kaygılar belirli bir eşiği aşarsa zihne ve ruha kalıcı hasarlar verir.

Kabuslarla ve vehimlerle ayakta kalmak, istikrarlı ve iradeli olmak mümkün değildir. Her şart altında pozitifi arama ve yanlışa haddini bildirme kararlılığı, hayatın zorluklarına karşı aşılmaz bir savunma kalesi oluşturur. Dengesiz ve karmaşa yüklü olaylara karşı göstereceğimiz reflekslerin soluklanacağı yer işte bu kaledir. Zayıflamaya başlayan huzur ve mutluluk ışığını tekrar kuvvetlendirmek istiyorsak öncelikle irkilmeli ve kendimize gelmeliyiz. Kabul etmediğimiz sürece asla yenilmeyeceğimizi hiç akıllardan çıkarmamalıyız.

Türk milletine yenilgiyi tattırmaya çalışanların, elbette hüsran ve hezimetten başka sonları da olmayacaktır."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz