"Sisi ile El Sıkışması İçime Sinmedi"
Yeni Şafak yazarı Kılıçarslan: Erdoğan’ın katil Sisi ile el sıkışması içime sinmedi, kendimi çok yaralanmış hissediyorum "O görüntünün nasıl ve hangi şartlarda oluştuğuna dair bir bilgimiz yok"
- | Medya Spot
Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'da, daha önce "tiran", "katil", ve "darbeci" gibi ithamlarda bulunduğu Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi ile el sıkışmasının içine sinmediğini ifade etti. Kılıçarslan “Kendimi çok üzgün, çok yaralanmış hissediyorum o görüntü karşısında. Sadece ‘ancak’ diyeceğim o yüzden” yorumunu yaptı. 
2013'te askeri müdahaleyle devrilen eski Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye ve onun temsil ettiği değerlere derinden bağlı olduğunu ifade eden Kılıçarslan, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katil Sisi ile el sıkışması içime sindi mi? Hayır ve asla! Sisi’den ve onun temsil ettiği değerlerin tümünden nefret ediyorum. Burada ne ‘ama’, ne ‘fakat’, ne de ‘lakin’ diyeceğim. Kendimi çok üzgün, çok yaralanmış hissediyorum o görüntü karşısında. Sadece “ancak” diyeceğim o yüzden” düşüncesini dile getirdi.

YORUMLAR
Yorum Yap