DOLAR
50,046
▲%0.06
EURO
56,491
▲%0.5
ALTIN
6654,20
▲%1.81
BIST-100
11478
▼%0
Ankara hava durumu9/12°
FacebookXInstagramYouTube

"Tartışmayı Bırakıp Yerel Seçime Bakalım

Gürsel Tekin İstanbul milletvekili Gürsel Tekin, Habertürk’te Fatih Altaylı'nın Teke Tek programından, “tartışmayı bırakalım yerel seçime bakalım” dedi.

  • | Medya Spot

Gürsel Tekin, “Bir kavga yok, meşru ve demokratik bir mücadeleler var. Birbirini boğazlayacak, hain ilan edecek hiçbir arkadaşımız yok” ifadelerini kullandı

CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin, katıldığı Teke Tek programında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Tekin partinin iç tartışmaları artık bırakıp Yerel Seçim’e odaklanmasının önemini vurguladı.

Gürsel Tekin şöyle konuştu:

“Beni il başkanlığı dönemimden beri bilen bilir, değişimi her zaman kendim dahil talep eden isimlerden biriyim. Bu tip taleplere Kemal Kılıçdaroğlu öyle sinirleniyor diye bir şey de yok. Son derece demokrat karşılıyor bunu. Ayrıca dokuz seçim kaybetti deniyor, bunların bazıları anayasa değişikliği, bazıları referandum falan.


Samimi CHP’lilerin artık parti içi mücadele yerine yerel seçimlere konsantre olup çalışması lazım.

Günlerdir İstanbul’u karış karış geziyorum, ihtiyaçlarına bakıyorum, biliyorum. Şu an vakit, bölgelerin sorunlarını inceleyip çalışıp yerel seçim’e çalışma vaktidir.

Son bir aydır akşamları televizyonları açtığımızda CHP ile ilgili söylenenlere tahammül edebilmemiz mümkün değil. Herkes haddini, hududunu bilecek. Kimse CHP Genel Başkanına, Genel Merkez yöneticileri hakaret edemez.”

 

 

 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz