DOLAR
49,971
▲%0.06
EURO
56,043
▲%0.5
ALTIN
6258,21
▲%0.57
BIST-100
10843
▲%0.78
Ankara hava durumu10/17°
FacebookXInstagramYouTube

'Tosun' En Çok Arananlar Listesinde

Türkiye’de binlerce kişiyi, Çiftlikbank ile milyonlarca lira dolandıran Mehmet Aydın, Interpol’ün en çok arananlar ‘Most Wanted’ listesine girdi.

  • | Medya Spot


Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol Daire Başkanlığı’nın girişimleri üzerine Aydın’ın aranması yoğunlaştırıldı. “Tosun” olarak da bilinen Mehmet Aydın’ın gözaltı fotoğrafları da Interpol kayıtlarına girdi. Tosun’un nerede çekildiği henüz kesinleşmeyen ancak gözaltında çekildiği anlaşılan fotoğrafları kayıtlara girdi. Aynı listede ağabeyi Fatih Aydın da yer aldı.

322.6 MİLYON LİRAYLA KAYIP

Türkiye, yaklaşık bir yıldır 27 yaşındaki Mehmet Aydın’ın liderliğindeki Çiftlikbank organizasyonunu konuşuyor. Soruşturma dosyasındaki raporlara göre, Mehmet Aydın kurduğu yapıyla 132 bin 222 katılımcıdan 1 milyar 139 milyon 972 bin 622 lira topladı. Bunun 687 milyon 838 bin 955 lirası katılımcılara geri ödendi. Çiftlikbank’a bağlı şirketlere 129 milyon lira sermaye olarak konuldu. Geriye kalan 322 milyon 642 bin liranın akıbeti ise bilinmiyor. Mehmet Aydın’ın nerede olduğu henüz belirlenemedi.

 
SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz