Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,9344
EURO
44,2717
IMKB
9.356,000
ALTIN
4.203,630
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 27 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"YOLUNU BULANLARDAN HESAP SORMAYA GELDİM"
 YOLUNU BULANLARDAN HESAP SORMAYA GELDİM
 
Seçim çalışmalarını Tuzla’da başlatan CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kılıçdaroğlu, "Ben İstanbul’u Sayın Başbakan’dan daha iyi biliyorum. Buraya yolumu bulmaya değil, başka anlamda yolunu bulanlardan hesap sormaya geldim" dedi. Kılıçdaroğlu, yolsuzluk yapan herkesin dişlerini sökeceğini söyledi.
 
30.1.2009 - 00:16
İSTANBUL’da, iki gündür çeşitli semtleri gezen CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarını Tuzla’da başlattı. Bir kamyonetin üzerinden halkı selamlayan Kılıçdaroğlu’na yaklaşık 100 araçlık konvoy eşlik etti. Başbakan Tayyip Erdoğan’ın "İstanbul’da bir yere bıraksak yolunu bulamaz" sözünü hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Ben İstanbul’u Sayın Başbakan’dan daha iyi biliyorum. 3 çocuğum burada doğdu, akrabalarımın bir kısmı burada yaşıyor. Ben İstanbul’da top koşturmadım. Buraya yolumu bulmaya değil, başka anlamda yolunu bulanlardan hesap sormaya geldim" dedi.

Kılıçdaroğlu dün Anadolu Yakası’ndaki Tuzla, Sultanbeyli, Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe ilçeleri ile Taşdelen, Orhanlı ve Aydınlı’yı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu Sancaktepe Meydanı’nda 2 bin kişiye şöyle seslendi:

Kömür değil iş

Başbakan, İstanbul’da çamur, çöp ve çukur olmadığını söyledi. Dün çukurda ve çamurda bir ayakkabıyı feda ettik. Başbakan isterse postayla ayakkabıyı kendisine göndereceğim. Biz tutarlı, temiz ve namuslu hizmet vereceğiz. Her konuda size hesap vereceğiz. Her evde mutlaka en az bir sigortalının olmasına önem veriyoruz. Bizim kömüre değil işe ihtiyacımız var.

Bir kahvehane ziyaretimde bir Kasımpaşalı bana ’Sayın Başbakan, Rize’den geldiğinde krampon alacak parası yoktu. Biz para toplayıp alıyorduk’ dedi. Şimdi bu kişi dünyanın en zengin başbakanlarından biri. Ben kamudaki görevim süresince hep yüksek maaşları aldım. Ama benim mal varlığım belli. Her şey ortada.

Topbaş önce mail atsın

Topbaş neyi açıklayacaksa açıklasın. Halkın arasına çıksın, varoşlarda gezsin. Yürüyüş bandından aşağı insin. Ayaklarına çizmeleri giysin. Topbaş, elektronik şehir rehberi gönderme teklif etti. Ben merak ediyorum kendisi acaba bilgisayar kullanmayı biliyor mu, mail atabiliyor mu?

Bilim heyeti, 5 yılda 100 kilometre metro yapılabileceğini söylemesine rağmen ihtiyatlı davranıp 80 kilometre sözü verdim. Seçilirsem İstanbul’da devam eden tüm projeleri sürdüreceğim.

Dişlerini dökeceğiz

Topbaş, Silivri’de arsada yapılan değişiklikle, 11 milyon lira rant sağladı. İstanbul için mi kullandılar? AKP ve yandaşları için paylaştılar. Topbaş’ın su sayaçlarını pahalıya taktığını açıklayacağım. Yolsuzluk yapanın dişlerini dökeceğiz.

Halka selam

KEMAL Kılıçdaroğlu, CHP’nin ilçe belediye başkan adaylarını seçim otobüsünün üstünde tanıttı. Sonra da arabayla semtlerde tur atıp, balkonlarda pencerelerde kendisini izleyen vatandaşları selamladı. Kılıçdaroğlu, "Kılıçdaroğlu gelecek soygun bitecek", "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla karşılandı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TELEKULAK'A İPTAL YOLU

ABD - TÜRKİYE İLE SAVAŞIR!

DEPREMİ ÖNCEDEN ALGILAYAN CİHAZI YAPTI
»  PKK'NIN SONUNU GETİRECEK 11 BARAJ
»  KÜRT SORUNU, FİLİSTİN-İSRAİL SORUNUNDAN DAHA BÜYÜKMÜŞ!
»  ABD'YE "ERMENİ SOYKIRIMI" TASARISINI ÖNLEME TİMİ
»  ÇEVİK KUVVET POLİSLERİNE NUMARALI KASK
»  MECLİS BAŞKAN VEKİLİ KAMER GENÇ'E SALDIRDI MI?
»  HAKİM'E "RÜCU"YU YARGITAY KABUL ETMEDİ
»  BEDAVA KÖMÜRLE BEDAVA ÖLÜM
»  ERGENEKON'DA BİLGİ SIZMASINA MÜFETTİŞ İNCELEMESİ
»  BAKAN'DAN DİNLENMEYE KARŞI TUHAF ÖNERİ
»  ERDOĞAN: "40 BİN ERMENİYİ İADE ETMİYORUZ"
»  İSTANBUL'UN ÇAMURU DÜELLOSU SÜRÜYOR
»  TOPBAŞ'A 1 MİLYAR DOLARLIK SUÇLAMA!
»  SİCİL AFFI'NDA MERKEZ, TOPU BANKALARA ATTI
»  DOĞALGAZ FATURASI TAKSİTLE ÖDENEBİLECEK
»  GÜL: "ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZ BİZLERE EMANET"
»  BAKAN YILDIRIM'DAN ŞAŞIRTAN TELEKULAK YORUMU
»  BAKAN ŞAHİN'DEN ERGENEKON İNCELEMESİ
»  10 BİN KİŞİNİN KREDİ KARTI BİLGİSİ ORTALIKTA
»  EN KAHRAMAN YALANCI HAKKINDA SORUŞTURMA
»  KILIÇDAROĞLU TOPBAŞ VE ERDOĞAN'A MEYDAN OKUDU
»  BATIKENT'TE CEPHANELİK
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.