Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8520
EURO
43,3708
IMKB
9.668,000
ALTIN
4.001,330
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"Yürüyüşle milletin işi olmaz"
 Yürüyüşle milletin işi olmaz
 
Başbakan Binali Yıldırım, bayram namazını Refahiye ilçesine bağlı Kayı köyünde köy sakinleri ve komşularıyla kıldı.
 
26.6.2017 - 08:49

Cemaatle bayramlaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Yıldırım, bayramı bu yıl, doğup büyüdüğü köyünde köylüleri ve komşularıyla geçirdiğini söyledi. Bayramların kardeşliğin, birlik ve beraberliğin zirveye ulaştığı günler olduğunu belirten Yıldırım, “İnşallah bu bayram da ülkemizin, milletimizin birliğine, dirliğine, beraberliğine, tüm İslam aleminin kardeşliğine vesile olur. Ülkemizin birliği, beraberliği, vatanın bölünmez bütünlüğü için hayatını ortaya koyan, sınırda, dağlarda, bayırlarda ülkenin güvenliği için mücadele eden bütün güvenlik güçlerimize şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin duası onlarla beraber” diye konuştu.

Sürücülere dikkatli olmaları uyarısında bulunan Yıldırım, “Türkiye’nin hepimizin arzu ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkmasını, daha çok çalışarak, birliği, kardeşliği daha da sağlamlaştırarak, farklılıkları değil, ortak yönleri ön plana çıkararak, farklılıkları zenginlik olarak görüp o şekilde hareket ederek sağlayacağız” dedi.

KABİR ZİYARETİ

Yıldırım ardından babası Dursun, annesi Bahar ve dedesi Bekir Yıldırım’ın kabirleri başında okunan Yasin suresini dinledi, dua etti, mezarlara su döktü. Evinin bahçesinde odun kıran bir köylüye Başbakan Yıldırım, “Fırın mı yakacaksın?” diye espri yaptı. Söz konusu vatandaştan baltayı alan Yıldırım, tek vuruşta kütüğü üç parçaya ayırınca yanındakiler tarafından tebrik edildi.

Milletin işi olmaz

Başbakan Binali Yıldırım, Refahiye Öğretmenevi’nde düzenlenen bayramlaşma programında Ankara’dan İstanbul’a yürüyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. 15 Temmuz’de vatana ihanet edenlerin şimdi hesap verdiğini ifade eden Başbakan Yıldırım, “Bazıları da maalesef onlara sahip çıkıyor, onlar için yürüyor. Yürürüz, gece demeden gündüz demeden yürürüz. Millet yürür, biz de beraber yürürüz. FETÖ’cülerin, bölücülerin ayakta alkışladığı yürüyüşlerde bu milletin işi olmaz. Bu millet birlik, gelecek, bayrak, istikbal ve istiklal için yürür” dedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Diyarbakır'da MahalleyiSokağa Döken Olay

Terör kardeşliği! Kandil’e FETÖ bursu

AP'den Skandal Karar!
»  Baykal 'Adalet Yürüyüşü'ne Katılacak mı?
»  Burhan Kuzu Sosyal Medyayı Salladı
»  Erdoğan'dan ABD'ye PKK Resti
»  Kılıçdaroğlu,Bayram Namazını Köyde Kıldı
»  Yolcu Otobüsü Devrildi, 47 Yaralı!
»  Başbakan'dan Trafik Terörü Uyarısı
»  Erdoğan: Şu Anda İyi Bir Konumdayım.
»  Flaş..Cumhurbaşkanı Erdoğan Korkuttu!
»  Kalp Nakli Bekleyenlerin Sessiz Çığlığı
»  FETÖ Mağduru Subaylara Terfi
»  Okullara Mescit Zorunluluğu
»  Yine Zehirlenme Olayı,Bu Kez Bursa’da
»  Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bayram Mesajı
»  Valilik LGBT'li Yürüyüşüne İzin Vermedi
»  Kılıçdaroğlu'nun Yürüyüşünde 10. Gün
»  Katar 45 FETÖ’cüyü sınır dışı etti
»  Tatilciler Gitti, İstanbul Boşaldı
»  Albaydan FETÖ’ye 400 bin TL himmet
»  "Uyuşturucu Kullanım Yaşı 14'e Düştü"
»  Vatandaş, Akın Akın Tatil Yolunda!
»  İnternet'ten Tatil Rezervasyonunda Şok
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.