Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,9143
EURO
44,0442
IMKB
9.475,000
ALTIN
4.115,820
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 27 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"ÇİLLER GELECEK, 30 KİŞİLİK YER AYIRIN"
 ÇİLLER GELECEK, 30 KİŞİLİK YER AYIRIN
 
Susurluk davasından aldığı hapis cezasını çekmek için, Aydın'ın pideleriyle ünlü sakin ilçesi Yenipazar'daki K1 Tipi Cezaevi'nde bulunan Mehmet Ağar'ın ziyaretçileri ilçeye gelmeye devam ediyor. Bu arada eski Başbakanlardan Tansu Çiller'in Mehmet Ağar'ı ziyaret için ilçeye geleceği söylentisi kısa sürede yayılırken, kimliği belirsiz bir kişinin ilçedeki tüm pide salonlarını arayıp, "Tansu Çiller gelecek 30 kişilik yer ayırın" dediği, pidecilerin de hazırlık yapıp beklemelerine rağmen kimsenin gelmediği ortaya çıktı.
 
3.5.2012 - 16:17

Mehmet Ağar'ın tutuklu bulunduğu Yenipazar'ı karıştıran söylenti..
Susurluk davasından aldığı hapis cezasını çekmek için, Aydın'ın pideleriyle ünlü sakin ilçesi Yenipazar'daki K1 Tipi Cezaevi'nde bulunan Mehmet Ağar'ın ziyaretçileri ilçeye gelmeye devam ediyor. Bu arada eski Başbakanlardan Tansu Çiller'in Mehmet Ağar'ı ziyaret için ilçeye geleceği söylentisi kısa sürede yayılırken, kimliği belirsiz bir kişinin ilçedeki tüm pide salonlarını arayıp, "Tansu Çiller gelecek 30 kişilik yer ayırın" dediği, pidecilerin de hazırlık yapıp beklemelerine rağmen kimsenin gelmediği ortaya çıktı.

Yenipazar K1 Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Demokrat Parti eski Genel Başkanı Mehmet Ağar'ı, tutukluluğunun 9'uncu gününde MİT Özel Harp Dairesi eski Başkanı Korkut Eken ziyaret etti. Bu arada, eski Başbakanlardan Tansu Çiller ve Hüsamettin Cindoruk'un da Ağar'ı ziyarete geleceği haberi ilçede hareketlilik yaşanmasına neden oldu. Haberin kısa sürede ilçede yayılmasının ardından, Cezaevi Müdürü Musa Kuraç'ın da Adalet Bakanlığı'nı arayıp durum hakkında bilgi edinmek istediği öne sürüldü. Ancak ne Çiller ne de Cindoruk ziyarete gelmedi.

PİDECİLERE TATSIZ ŞAKA

Öte yandan, kimliği belirsiz bir kişinin ilçedeki tüm pide salonlarını arayıp, "Tansu Çiller gelecek. 30 kişilik yer ayırın" dediği, pidecilerin de hazırlık yapıp bekledikleri ancak kimsenin gelmediği ortaya çıktı. İlçenin en eski pidecilerinden Mehmet Sümer, "İlçemiz ünlü isimleri ağırlıyor. Telefonla arayıp Tansu Çiller'in geleceğini söylediler. Yer hazırladık, bekledik ama gelen giden olmadı" diye konuştu.

EKEN: AYRICALIK YOK

Mehmet Ağar'ın teslim olmasından önce Yenipazar'a gelip incelemelerde bulunan eski MİT'çi Korkut Eken, ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Eken, "Sağlığı, morali çok iyi. Her şey iyi sağlık bakımından. Gazete ve kitap okuyor, spor yapıyor vaktini bu şekilde geçiriyor" dedi. Cezaevinde Mehmet Ağar'a ayrıcalık yapıldığı iddialarının hatırlatılması üzerine Eken şunları söyledi: "Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan izin aldım. 5 dakikalık kapalı görüş yapabildim. Açık görüş olmadı. Ben bile yakınlarından biri olarak açık görüş yapamadım. Müsaade etmediler. Çok sıkı güvenlik tedbirleri var. Kendisi açısından tabi ki olumlu karşılıyoruz. İki kulübede görüşüyorsunuz. İçeriyi görmedim. Başbaşa ikimiz, bir de yanımızda başgardiyan. Ayrıcalık söz konusu değil." Eken, yanında getirdiği tatlı ve kuru pastanın da içeriye alınmadığını söyledi. Mehmet Ağar'ı, yarın da eski TFF Başkanı Haluk Ulusoy'un ziyaret edeceği belirtildi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"SÜTTEN ZEHİRLENEN YOK"

SİYANÜR'DEN 50 KAT DAHA ZEHİRLİ BALIK!

GENELKURMAY'DAN TEPKİ!
»  BEDELLİ'YE KAÇ KİŞİ BAŞVURDU!
»  TUTUKLU VEKİLLERİ YIKAN AÇIKLAMA!
»  YARGITAY'DA HÜKÜMET-CEMAAT ÇEKİŞMESİ
»  ''ERDOĞAN'A YUTTURAMAZSIN''!
»  İSTİFANIN NEDENİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI!
»  KORSANLAR, SÜT FİRMALARINI HACKLEDİ!
»  'SÜTÜMÜZ BOZUK DEĞİL' HÜPLETMESİ!
»  'DARBECİLER AFFEDİLEBİLİR'
»  İZMİR YİNE SALLANDI!
»  KÜRT KIZLAR,PKK'YA NEDEN KATILIYOR?
»  CÜNEYT ZAPSU'DAN SURİYE İDDİASI
»  MECLİS DARBE KOMİSYONU BAŞKANI NİMET BAŞ
»  VE HÜKÜMET DÜĞMEYE BASTI!
»  CHP'DEN TAŞERON İŞÇİLER İÇİN TEKLİF
»  ÇİFT KOL NAKLİNDEN KÖTÜ HABER
»  PKK İLE İLGİLİ MÜTHİŞ İDDİA!
»  FLAŞ.. AYTAÇ DURAK, BERAAT ETTİ!
»  ANKARA'YI SARSAN ŞOK GELİŞME
»  DURUŞMA SALONUNDA ŞAŞIRTAN EVLİLİK TEKLİ
»  KAMU'DA YENİMEMUR ALIMI!
»  ERDOĞAN, TİYATRO SAHNSİNDE!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.