Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,0310
EURO
44,2241
IMKB
9.380,000
ALTIN
4.204,170
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 30 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"ŞEREFSİZ RASMUSSEN!"
 ŞEREFSİZ RASMUSSEN!
 
Yiğit Bulut, NATO Genel Sekreteri hakkında çok ağır konuştu
 
17.4.2009 - 00:45
HABERTÜRK'te Erdoğan Aktaş yönetimindeki Kim Haklı? programında Türkiye'nin Batı ile ilişkileri tartışıldı.

Karikatür krizi ve Roj TV nedeniyle NATO Genel Sekreterliği'ne karşı çıkılan Rasmussen için Yiğit Bulut sert ifadeler kullandı. Hz. Muhammet'e hakaret içeren karikatürler için "ifade özgürlüğü" yorumu yapıldığını anımsatan Bulut, "Ben de şimdi ifade özgürlüğümü kullanıyorum: Rasmussen gibi şerefsiz NATO Genel Sekreteri oldu. İfade özgürlüğümü kullandım, bana bu hakkı Rasmussen verdi. Batının çifte standardını göstermek için yaptım. " dedi.

Programda ayrıca Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Ümit Zileli, Taraf Gazetesi Yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ve Canan Barlas söz aldı. Bulut programda şunları söyledi:

Şu anda Türkiye'de bir etnisite sorunu yoktur. Avrupa Birliği inatla Almanya'nın Fransa'nın tanımadığı etnisiteyi Türkiye'ye dayıyor. Amaç gerçek üyelik değil, amaç Türkiye'ye yukarıdan baskı yapmak, Türkiye'yi dağıtmaktır. Aynı şekilde biz burada etnisiteyle uğraşıyoruz, Kürtler mi var Aleviler mi var diye öte yandan ise Gümrük Birliği adı altında bizim fonlarımızı, mal varlıklarımızı emiyor. Bugün Türkiye bankaların yüzde 51'i Avrupa Birliği menşeeli bankalara geçti.

"PKK'DAN DAHA TEHLİKELİ"

Baktığınız zaman bir ülkenin bankaları o ülkenin genetik kodudur. Bankacılık sektörü eğer para pompalamassa o ülkere reel sektör durur. Bugün Genelkurmay Başkanlığı şunu da söylemesi gerekiyor. Türkiye'de bankacılık sektörünün yüzde 51'in başka ülkelerinin eline geçmesi PKK'dan daha tehlikelidir, orda ve uzun vadede.

Baktığınız zaman ülkede rafineri kalmamış, demik-çelik sektörü kalmamış, ülkede GSM şirketi kalmamış, ülkede telekom sektörü kalmamış hala konuşuyoruz. Biz buradayız biz buradayız diye!

Bir şey daha söyleyeceğim. Rasmussen Hz. Muhammed'e, Peygamberimize küfür ettikleri zaman ne dedi? İfade özgürlüğü dedi değil mi? Bende şimdi ifade özgürlüğümü kullanıyorum. Rasmussen gibi bir şerefsiz, NATO Genel Sekreteri oldu Türkiye'nin itirazına rağmen. Rasmussen verdi bana bu hakkı. Rasmussen verdi bunu bana. Eğer Hz. Peygambere küfür edene ifade özgürlüğü denildiyse, ben de aynı hakkı kullanıyorum. Bakın Batı'nın çifte standardı bu! Bunu göstermek için yaptım.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İŞTE FERT BAŞINA MİLLİ GELİRİ 10 BİN DOLAR OLAN TÜRKİYE

5 BİN YIL YETECEK KADAR BOR BULUNDU

TELEFON DİNLEMELERİ BAKANA SERVİS Mİ EDİLİYOR?
»  DTP İSTANBUL İL BAŞKANI: "BİZ PKK'LIYIZ"!
»  CEMAATLER BİZE KIZIYOR ÇÜNKÜ..!
»  TEK SUÇUM KIZLARI OKULA GÖNDERMEK
»  ÜZMEZ'İ KURTARMA HAREKATI TERS TEPTİ
»  İRANLI REKTÖR JASSBİ: "ERBAKAN, BÜYÜK BİR FİLİZOF"
»  ENCÜMEN'İ DANİŞ, BAŞBUĞ'U TARTIŞTI
»  BAŞBUĞ KONUŞTU, MHP SERT ÇIKTI
»  YAR SAV BAŞKANINA SORUŞTURMA
»  İŞSİZ MÜHENDİSLERE MİT MÜJDESİ!
»  NELSON MANDELA BENZETMESİNE İNCELEME
»  UYANIK BANKACI, EMEKLİLERE EKSİK ÖDEME YAPMIŞ
»  "ERGENEKON, DEMİREL İÇİN KARA LEKEDİR"
»   HÜSEYİN ÇELİK 1 NUMARAYI BİLİYOR MU?
»  MENDERES TÜREL'E BÜYÜK İKRAMİYE
»  TÜRKAN SAYLAN'DARN ÇARPICI AÇIKLAMAAR
»  BÜYÜKANIT'TAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR
»  OKUL AÇILIŞLARINA TURİZM SEZONU AYARI
»  DTP'NİN ADAYLARINI, KCK VE ÖCALAN BELİRLEMİŞ!
»  EMEKLİLERE VERİLECEK 300 TL NE OLDU?
»  BAYKAL'IN ŞOFÖRÜNE BASKIN!
»  BEKİR COŞKUN, KİME 'SİZ HİÇ UTANMAZMISINIZ' DEDİ?
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.