DOLAR
49,948
▲%0.08
EURO
55,819
▼%-0.16
ALTIN
6226,23
▼%-3.51
BIST-100
10760
▼%-3.64
Ankara hava durumu10/14°
FacebookXInstagramYouTube

74 Eski Polise Fetö Operasyonu

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ yapılanması içinde bulunduğu iddiası ile meslekten ihraç edilen farklı rütbelerde 74 polis hakkında gözaltı kararı verdi.

  • | Medya Spot

Sabah erken saatlerde ekipler şüpheli polislere yönelik operasyon başlattı.Balıkesir’de emniyet ekipleri FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik Başsavcılık koordinesinde operasyon başlattı.

Balıkesir merkezli yapılan operasyon İstanbul, Manisa, Konya, Erzincan, Kayseri Kütahya, Kahramanmaraş, Ankara, Kocaeli, Çanakkale Samsun ve Bursa olmak üzere 13 ili kapsıyor.

6 ESKİ EMNİYET MÜDÜRÜ

Operasyonda KHK ile ihraç edilen 6 emniyet müdürü, 1 emniyet amiri, 11 komiser yardımcısı, 4 baş polis memuru ve 52 polis memuru olmak üzere toplam 74 şüpheli şahsa gözaltı kararı verildi.

Şüphelilerin mahrem imamlar ile irtibatının olduğu, sohbetlere katıldıkları, örgüt üst yönetimi tarafından gizli kod sistemi ile kodlandıkları iddia edildi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz