Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,5446
EURO
43,6838
IMKB
9.078,000
ALTIN
4.037,950
 
Hava Durumu ANKARA
6 / 19 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AĞAR: BİZ DAĞDAKİ EŞKİYA İLE BAŞA ÇIKTIK, ONLAR KAPKAÇ'I BİLE ÖNLEYEMEDİ"
AĞAR: BİZ DAĞDAKİ EŞKİYA İLE BAŞA ÇIKTIK, ONLAR KAPKAÇ I  BİLE ÖNLEYEMEDİ
 
DYP lideri Mehmet Ağar, İstanbul'da asayiş suçlarındaki artış yüzünden hükümete yüklendi ve "Bizim idam fermanımızın yazıldığı Bekaa'da onlara çay ısmarlar" dedi.
 
19.3.2005 - 22:34
Konya'da partisinin il kongresine katılan Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, İstanbul'da yaşanan asayiş suçlarındaki artış sebebiyle hükümete yüklenerek "Bizim idam fermanımızın yazıldığı Bekaa Vadisin'de onlara çay ısmarlarlar" dedi.

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, partisi'nin Konya İl Kongresi'ne katıdı. Yaptığı konuşmayla hükümete yüklenen Ağar, hükümetin 2 yıl içinde yaptığı icraatları değerlendirdi. Ağar, yaptığı konuşmada, İstanbul'da özellikle son bir yılda yaşanan kapkaç olaylarını hükümetin yönetim başarısızlığına bağladı. Kendilerinin terörün en yoğun olduğu dönemde bile mücadele ettiklerini aktaran Ağar, "Biz dağın başındaki eşkıyayla başa çıktık, bu hükümet ise kentteki kapkaçcıyla başa çıkamadı. Kapkaçcıları zirveye çıkardılar. Bizim idam fermanımızın yazıldığı Bekaa Vadisi'ne gitseler onlara çay kahve ısmarlarlar, çünkü onlara hiç bir zarar vermediler" diye konuştu.

Ak Parti hükümetinin tarım alanında başarısız ve yetersiz politikaları nedeniyle çifcinin mağdur olduğuna da değinen Mehmet Ağar, "Seçimlerden önce tarımda uygulanan kotaların kaldırılacağını vadettiler. Ancak çifçiye, esnafa verilen sözlerin hiç biri tutulmadı. Hepsi boşa çıktı." diye konuştu.

Ağar, insanların BAĞ-KUR pirmlerini ödeyemez hale geldiğini, sadece Konya'da 6 bin civarında esnafın kepenk kapattığını söyledi. AKP hükümeti döneminde diğer hükümetlere oranla işsizliğin daha çok artırdığını aktaran Ağar, ekonomide öncelikle yatırım ve üretimin yapılmasının gerektiğinin anlattı. Hükümetin ekonomi alanında sadece sıcak para bulmaya çalıştığını, bunun dışında bir icraatlarının olmadığını belirten Ağar, ülkenin büyük bir borç batağına sürüklendiğin değinerek ülke ekonomisini kumarhane ekonomisine benzetti. Ülke ekonomisinin çok büyük faizler ödediğine dile getiren Ağar, "Her yerde faiz haramdır deyip durdunuz. Allah sizi çarptı, en büyük faizi siz ödüyorsunuz" dedi.

AK Parti'nin seçimler öncesinde türban sorununu çözeceğini vaadettiğini de söyleyen Ağar, hükümetin bu sorunu çözemeyeceğini, kendilerinin bu sorunu çözeceğini iddia etti. Ağar daha sonra Adana'da düzenlenen mitinge katılmak üzere Konya'dan ayrıldı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


^SEZER:"CHP KENDİNE MUHALİF"!!

AGAR:"TÜRKİYE'Yİ KAVURUYORLAR"!!

BAYKAL: "SOYKIRIM SÖZCÜĞÜNÜ HERKES AĞZINA ALAMAYACAK"
»  ANAP, ERKAN MUMCU İLE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI...
»  BAŞBAKAN DA AĞLAR
»  SEZER:"TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ"!!
»  CHP, İHRACI UZATTI, YDK BU KEZ SARIGÜL'DEN KANIT SUNMASI İÇİN SÜRE VERDİ!!
»  SARIGÜL : “BENİ DARAĞACINA ÇEKMEK İÇİN BURAYA ÇAĞIRDILAR”
»  CHP'DEN HÜKÜMETE: BİNGÖL HALKINA SAHİP ÇIK!!!
»  MECLİS'TE "TORBA" KRİZİ!!
»  AĞAR "YILBAŞI'NDA ERKEN SEÇİM VAR"!!
»  GÖRME ENGELLİ MİLLETVEKİLİ'NİN İSYANI!!
»  "POP STAR DEĞİL, BAŞMÜZAKERECİ"!!
»  VEKİLE DEYNEKÇİ TEHDİDİ: "PARA VERMEZSEN ÇİZERİM"!!!
»  "ECEVİT BİR TEK GAZETECİYİ BİLE MAHKEMEYE VERMEDİ"
»  CHP'DE SARIGÜL'E ÖFKE BİTMİYOR!!
»  VE MUMCU DÜĞMEYE BASTI... ANAP'A YENİ KATILIMLAR YOLDA
»  FLAŞ...FLAŞ..FLAŞ... MUMCU VE ÜÇ MİLLETVEKİLİ ANAP'A KATILDI
»  ERDOĞAN:"SEZER'İN KARARI GAYET İSABETLİ"
»  "PANİK OLUR SÖYLEYEMEM"!!!
»  "SEÇİME GİDEN YOL AÇILDI"!!
»  EŞ DIŞINDA YUMURTA VE SPERM KULLANMAK CAİZ Mİ?
»  İÇKİYE ÇEVRE VERGİSİ!!!
»  İSRAİL'DEN ERDOĞAN'A DAVET!!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.