|
|
 |
 |
| |
| DOLAR |
| 42,6945 |
 |
|
 |
| EURO |
| 50,1605 |
 |
|
 |
| IMKB |
| 11.311,000 |
 |
|
 |
| ALTIN |
| 5.902,950 |
 |
|
|
|
Şehir Seçimi

|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
| |
| ABD İSTEMEDİKÇE DARBE OLMAZ
|
 |
 |
 |
|
|
|
| TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, "Türkiye'de ABD istemedikçe darbe olmaz, şu anda ABD darbe istemiyor" dedi. |
| |
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Akşener, Kahramanmaraş'ta düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlarken, kimsenin illegal örgütlenmelerin üzerine gitme görevini ihmal etmemesi gerektiğini vurguladı.
İçişleri Bakanlığı yaptığı dönemde Batı Çalışma Grubu'nun karşısına "illegal örgütlenme" olarak getirildiğini ve kendisinin bunu "sümen altı" etmediğini ifade eden Akşener, "Çünkü o zaman görevi savsaklamaktan yargılanacaktım, doğrusu da budur. İllegal bir örgütlenme varsa peşine düşeceksiniz" diye konuştu.
"Garip bir durumla karşı karşıyayız" diyen Akşener, "Hilmi Özkök sübut bulmamış darbe suçuna iştirak etmemiş anlaşılıyor ama iddialar ışığında görevini savsaklamıştır. Türkiye'de ABD'nin onayladığı darbeleri yapan paşalar serbest. Yani asıl darbeci paşalar serbest. Sübut bulmadan, hayal halinde kağıtlara döküldüğü öne sürülen ama ABD'den yeşil ışık almadığı için darbe teşebbüsüne girişememiş emekli paşalar da soruşturmaya uğruyor. Türkiye'de ABD istemedikçe darbe olmaz, şu anda ABD darbe istemiyor" şeklinde konuştu.
Türkiye'de uzunca bir süredir Türk Silahlı Kuvvetleri'nin "itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını" öne süren Akşener, "Kamuoyu yoklamalarında askeriye açık ara önde olurdu güven konusunda, itibar konusunda. Şimdi de birinci gibi görünmekle birlikte aşağılara düşmüş vaziyette. Bu, bugünün işi değil. Uzunca bir zamandır TSK'ya karşı kurumsal olarak bir itibarsızlaştırma var. Bu da benim çok büyük endişe duyduğum konudur. Ama yanlış yapmış paşaların yanlışlıklarının gereği de elbette yapılacaktır" diye konuştu.
Ülkede son üç günde yaşananların erken seçime gitmek için yeterli olduğunu savunan Akşener, ancak siyasetçilerin asıl konuşmaları gereken konuların işsizlik, yoksulluk ve ekonomik problemler olduğunu bildirdi.
"AK Partili Doğan'ın 'fişleme' sözleri çok yanlış"
Akşener, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan'ın "fişleme" konusundaki açıklamasını çok yanlış bulduğunu kaydetti.
AK Parti'nin Türkiye'de geçmişten bu yana süregelen bazı yanlış olayları sona erdirme iddiasıyla iktidar olduğunu belirten Akşener, "Sayın Doğan'ın açıklaması bu iddiayı çökertmiştir. Çünkü 'dün biz fişlendik, bugün biz fişliyoruz" deniyor. Türkiye'de artık böylesi yanlışlıklar olmamalı" diye konuştu. Akşener, kendisinin de İçişleri Bakanlığı yaptığını ama o dönemde kimsenin fişlenmediğini öne sürdü.
 |
|
|
|
 |
|
|
Toplam yorum |
0 |
|
Onay bekleyen |
0 |
|
|
 |

Yorumunuz editörlerimiz
tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır. |
|
|
|
 |
Bu haber henüz yorumlanmamış...
|
 |
|
 |
|
Bu kategorideki diğer haberler |

|
|
|
|
|
|
 |
|
|
| ÇOK OKUNANLAR |
 |
 |
-
-
|
 |
 |
|
Mustafa Destici’nin kadınların hafta sonları çalışmaması ve günlük mesainin sınırlandırılması çağrısı, ... |
 |
|
 |
 |
|
Adalet Bakanlığı’nın hazırladığı yeni Cebri İcra Kanunu taslağına göre borcunu ödememek için malvarlığını ... |
 |
|
 |
 |
|
Mehmet Akif Ersoy’un tutuklanmasına giden süreçte, 35 yaşındaki bir haber spikerinin ifadesi dosyaya ... |
 |
|
 |
 |
|
İBB davasının ilk duruşması 9 Mart’ta. Davanın tamamlanması için 12,5 yıl öngörülüyor. Dün ayrıca ... |
 |
-
|
 |
 |
|
Şarkıcı Güllü'nün ölümünde sır perdesi aralandı. Güllü'nün öldüğü gece evde olan ve kızı Tuğyan ... |
 |
|
 |
 |
|
Yalova'da, 'Güllü' adıyla tanınan şarkıcı Gül Tut'un ölümüyle ilgili 'kasten öldürme' suçlamasıyla ... |
 |
-
|
|
|
 |
|
 |
 |
| YAZARLAR |
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
 |
 |
| ÇOK YORUMLANANLAR |
 |
 |
-
-
|
 |
 |
|
Adalet Bakanlığı’nın hazırladığı yeni Cebri İcra Kanunu taslağına göre borcunu ödememek için malvarlığını ... |
 |
|
 |
 |
|
Yalova'da, 'Güllü' adıyla tanınan şarkıcı Gül Tut'un ölümüyle ilgili 'kasten öldürme' suçlamasıyla ... |
 |
|
 |
 |
|
Gazeteci-yazar Enver Aysever’in, YouTube yayınında yaptığı değerlendirmeler nedeniyle tutuklanmasının ... |
 |
|
 |
 |
|
Mustafa Destici’nin kadınların hafta sonları çalışmaması ve günlük mesainin sınırlandırılması çağrısı, ... |
 |
-
|
 |
 |
|
İstanbul'da Karacaahmet, Nakkaştepe, Zincirlikuyu ve Aşiyan gibi birinci grupta yer alan mezarlıklardaki ... |
 |
|
 |
 |
|
İBB davasının ilk duruşması 9 Mart’ta. Davanın tamamlanması için 12,5 yıl öngörülüyor. Dün ayrıca ... |
 |
-
|
|
|
 |
|
 |
 |
| ANKET |
|
|
 |
 |
|
|
|
| |
 |


 |
Medya
Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden
kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan
haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması
durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır.
Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait
yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz. |
 |
|
| |
|