Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8353
EURO
43,7503
IMKB
9.668,000
ALTIN
4.016,590
 
Hava Durumu ANKARA
9 / 23 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ABD,Fethullah Gülen'i İade Etmeyecek mi?
ABD,Fethullah Gülen i İade Etmeyecek mi?
 
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Fethullah Gülen'in iadesiyle ilgili 'İade etmeyecekler mi?' sorusu üzerine yaptığı açıklamada, "Bu kanaat her geçen gün daha da güçleniyor. Zamana yayılıyor olması, orası eksik, burası fazla, yargı tartışmaları, bunların sürekli gündemde tutuluyor olması ve işin yarına öbür güne aktarılan yönü bu yöndeki bir kanaati besliyor" dedi.
 
8.10.2016 - 18:45

"BEN BİR HUKUKÇU OLARAK ANLAMAKTA ZORLANIYORUM"

Adalet Bakanı Bozdağ, CNN TÜRK'te katıldığı Hakan Çelik'le Hafta Sonu programında yaptığı açıklamada, Fethullah Gülen'in iadesiyle ilgili "Yargı sürecine biz de saygı duyuyoruz. Bu süreç işlemesi lazım. Ondan şüphe yok ama bu kadar dosyasında evrak, bilgi, belge, delil olan birisine dair eğer yargı iade kararı vermezse hiç kimse o yargı kararının arkasına sığınmamalı. Eğer bu kadar bilgi, belge ve delille birisi iade edilmeyecekse hangi dosyada iade yapılır, ben bir hukukçu olarak onu anlamakta zorlanıyorum" ifadelerini kullandı.

"ZAMANA YAYILIYOR OLMASI BU YÖNDEKİ KANAATİ BESLİYOR"

Fethullah Gülen için 'İade etmeyecekler mi?' sorusu üzerine Bozdağ, "Ben kesin bir cümle söylemek istemiyorum. Çünkü süreç bitmedi. Bu süreç bittikten sonra bunu yüzde yüz anlayacağız ama bu kanaat ne yapıyor? Her geçen gün daha da güçleniyor. Yani zamana yayılıyor olması, orası eksik, burası fazla, yargı tartışmaları, bunların sürekli gündemde tutuluyor olması ve işin yarına öbür güne aktarılan yönü bu yöndeki bir kanaati besliyor. Nihayetinde bunun kararını ABD verecek, yetkili makamları verecek. Onlar karar vermeden biz, ABD yerine geçip 'Onlar yüzde yüz böyle yapacak' dersek yanlış olur; ama oradaki tutumlar, söylemler sizin dediğiniz kanaati Türkiye açısından güçlendiriyor" diye konuştu.

http://www.haber7.com/dis-politika/haber/2160405-abd-fethullah-guleni-iade-etmeyecek-mi



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Pervin Buldan'ın Yeğeni Vuruldu

Avrasya Tünelinde İlk Geçiş Erdoğan'dan

MHP'de Bütün Teşkilarlara Fetö Genelgesi
»  "Türkiye Fetö Gibi Hain Görmedi"
»  Fetö'den Devlete Geçen Taşınmazlar!
»  Flaş.. KPSS'ye Yeni Dalga
»  Ankara'da 2 Canlı Bomba KendiniPatlattıı
»  Fetöcü Diplomatlar Hakkında Flaş İddia
»  3 Bin Hakim ve Savcı Alınacak!
»  Erdoğan'ın Paylaşım Rekoru Kıran Marşı
»  Antalyaspor'da Rıza Çalımbay Dönemi
»  TRT'nin Acı Kaybı!
»  Nane Ruhu Tuz Ruhu Tartışması
»  Aziz Sancar'dan Ağlatan Konuşma!
»  İstanbul'da Büyük Operasyon!
»  İstanbul'daki Saldırının Faili Yakalandı
»  Saldırıyı Yapan Örgüt Tespit Edildi
»  'Mülakatlar Kameralı Yapısın' Talebi
»  Komisyon'da 'FETÖ sever' Tartışması
»  FETÖ’nün ’Çöpçatan’ Albümü Ortaya Çıktı
»  Vali Şahin'dan Saldırı Açıklaması
»  İstanbul'da Karakola Bombalı saldırı
»  Suriye Sınırında Büyük Patlama
»  Bakan Bozdağ'ın Acı Günü
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.