Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,7121
EURO
47,3187
IMKB
10.980,000
ALTIN
4.384,470
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 32 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ABD'Lİ OLAY ALBAY KONUŞTU VE OLAYI YALANLADI
ABD Lİ OLAY ALBAY KONUŞTU VE OLAYI YALANLADI
 
Çuvalın rövanşı' diye lanse edildi. Ancak soru işaretleri giderilemedi.. Kamuoyu bu sorunun cevabını ararken ABD'li albay ve korucubaşından farklı açıklamalar geldi.
 
4.1.2006 - 21:50
Albay Aziz Ergen, 19 Mayıs 2004 gecesi Kuzey Irak sınırındaki Kokpitepe’de Amerikalı Albay Martin Rollinson’un silahını alıp şarjörünü boşalttı mı? Kanal D Haber'de Mehmet Ali Birand'a konuşan Amerikalı Albay Rollinson tabancanın şarjörünün boşaltılması ve soyulması konusunda tersi yönde açıklama yaptı. Korucubaşı albayın terlediği için üstünü çıkardığını Amerikalı albay da, kendisinin tabancasını verme önerisinde bulunduğunu ancak tarşı tarafın reddettiğini iddia etti. Kanal D Haber'e konuşan Rollinson, olayla ilgili şunları söyledi: "Tabancasına el konulmadığını kendisinin tabancam var ister misiniz?" diye sordum. Şarjörümü çıkardım. 'Hayır yanınızda kalabilir' dendi." Kendisinin peşmergeler ile çalışmadığını ancak Irak sınır polisi ile çalıştığını söyleyen Rollinson, Türk Silahlı Kuvvetleri ile dost olduklarını söyledi. Bu konuşmalara karşın o operasyonda Türk ordusunda korucubaşı olarak görev yapan İhsan Ediş, Türk Albay gibi konuşmadı. Albayın çırılçıplak soyulmadığını söyleyen Ediş, "Amerikalı Albay terden sırılsıklamdı" diyerek kafaları karıştırdı. Bu konuşmalara karşı canlı yayında Birand'a telefonla bağlanan Albay Ergen iddialarını tekrarladı. Ergen Amerikalı Albayı 3 saat çıplak vaziyette tuttuklarını söyledi. Ergen, korucubaşı Ediş'in bu açıklamalarına da tepki gösterdi. Ergen, onun sözlerine itibar edilmemesini şahit olarak orada bulunan binbaşı ve üsteğmenleri gösterdi.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TÜZMEN'DEN 'FREESHOP' SAVUNMASI

TERÖR ZİRVESİ'NDE NELER KONUŞULDU

"KURBAN KESMEDE, KADIN ERKEK AYRIMI YOKTUR"
»  TERÖRLE MÜCADELE'DE GENELKURMAY'DAN 5 HASSAS NOKTA
»  BAŞBAKANLIK'TAKİ GÜVENLİK TOPLANTISI SONA ERDİ
»  REKTÖR AŞKIN YARIN GÖREVİNE BAŞLIYOR
»  ERDOĞAN'DAN MUSTAFA KOÇ'A BAYRAM TEBRİĞİ
»  RUSYA, TÜRKİYE'YE PAHALI DOĞAL GAZ SATIYOR
»  "EMİNE ERDOĞAN CUMHURBAŞKANLIĞINA ADAY MI OLMUŞ?"
»  MİLLETVEKİLLERİ, LOJMANLARA GERİ DÖNÜYOR
»  "İRN'A SALDIRI İÇİN ÜSLERİ KULLANDIRTMAYIZ"
»  AKP'LİDEN,"KÖŞK'E TÜRBAN,TÜRKİYE'Yİ SARSAR"AÇIKLAMASI
»  BAŞBAKANLIK'TA TERÖR ZİRVEZİ
»  TÜZMEN'E AĞIR İTHAM
»  VEKİLLER VEKİ OLALI BÖYLE EZİYET GÖRMEDİ
»  ABD'Lİ ALBAY'IN ÇIRILÇIPLAK SOYULMASI BALONMU?
»  REKTÖR AŞKIN TABURCU EDİLDİ
»  WILSON: 'TÜRKİYE, İLİŞKİLERİMİZİ GELİŞTİRME SİNYALİ VERİYOR'
»  TARIM BAKANINA 4 BOYNUZLU KOÇ
»  MUMCU'DAN BEYKAL VE ERDOĞAN'IN POLEMİĞİNE TEPKİ
»  ARITMAN, ROJ TV'NİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
»  TÜRKİYE, MAGANDA LİGİ ŞAMPİYONU!
»  LEVENT KIRCA, AKP'LİLERE DERS VERECEK
»  GAZ SAVAŞINDA İLK RAUNT UKRAYNA'NIN
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.