DOLAR
49,969
▲%0.05
EURO
56,097
▲%0.6
ALTIN
6270,90
▲%0.77
BIST-100
10929
▲%1.57
Ankara hava durumu10/17°
FacebookXInstagramYouTube

ABD'de Skandal Yayın

Türkiye’nin Kuzey Suriye’de YPG hedeflerine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı sürüyor...

  • | Medya Spot

Türkiye’nin Kuzey Suriye’de YPG hedeflerine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı sürüyor.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan 6’ıncı günün sonunda etkisiz hale getirilen toplam PKK/PYD-YPG’li terörist sayısı 560 olduğunu açıkladı.

Harekat devam ederken de harekata muhalif ABD basınında dikkat çeken yayınlar gelmeye devam ediyor. Bunların son örneği de ABC News kanalında yaşandı.

Kanal, ABD’nin Kentucky eyaletinde önceki yıllarda bir silah festivalinde yapılan gösteriye ait görüntüleri sanki Türk Silahlı Kuvvetlerinin operasyonuymuş gibi verdi.

Üstelik kanal bu haberini “Slaughter in Syria” yani “Suriye’de katliam” başlığıyla vererek sivillere yönelik saldırıların olduğunu savundu.

Kanal hem ABD kamuoyundan hem de Türkiye’den gelen tepkilerin üzerine çarpıttığı görüntüleri ve haberini sildi.

İşte o görüntüler:

Odatv.com

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz