DOLAR
49,946
▲%0.08
EURO
55,927
▲%0.03
ALTIN
6411,64
▼%-0.64
BIST-100
11165
▼%0
Ankara hava durumu10/14°
FacebookXInstagramYouTube

AÇIK ÖĞRETİM HARÇLARINDA YÜZDE 50 İNDİRİM

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, açık ilköğretim okulu ile açık öğretim liselerinin harçlarının bugün itibariyle yüzde 50 oranında indirildiğini bildirdi.

  • | Medya Spot

Bakan Çubukçu, EĞİTEK'teki “Uzaktan Eğitim Koordinasyon Merkezi ve Alo Eğitim” hattının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “Açık öğretim hizmetlerinin harçları bugün itibariyle yüzde 50 oranında indirilmiştir” dedi.

Çubukçu, “Vatandaşlarımızın bu hizmetten daha fazla faydalanmaları için açık ilköğretim okulu harçları 20 TL'den 10 TL'ye, açık öğretim liselerinin harçları 40 TL'den 20 TL'ye çekilmiştir. Böylece eğitim imkanından uzak kalmış ya da yarıda bırakmış kadınlarımızı, yetişkinlerimize, özürlü vatandaşlarımızı bu hizmetten faydalanmaya davet ediyorum” diye konuştu.

 23 ŞUBAT 2011/


YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz