Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8314
EURO
43,8540
IMKB
9.514,000
ALTIN
4.108,660
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 22 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AK PARTİ'NİN ECEVİT'Lİ AFİŞİNE SUÇ DUYURUSU!
AK PARTİ NİN ECEVİT Lİ AFİŞİNE SUÇ DUYURUSU!
 
ANTALYA’nın Elmalı İlçesi’nde AK Parti ilçe binasına asılan afişte merhum Başbakan Bülent Ecevit’in Bill Clinton ile olan fotoğrafının kullanılması nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.
 
19.4.2011 - 20:54

Antalya’da AK Parti Elmalı İlçe Teşkilatı, merhum Başbakan Bülent Ecevit’in fotoğrafını afiş yaptı. İlçe binasına asılan ve üzerinde ’10 yılda Türkiye’nin itibarını yükselttik’ yazılı afişte Ecevit’in 28 Eylül 1999’da dönemin ABD Başkanı Bill Clinton’la buluşmasında çekilen fotoğrafı ve Başbakan Erdoğan’ın ABD Başkanı Barack Obama ile yanyana çekilmiş fotoğrafı birlikte kullanıldı.

CHP Elmalı eski İlçe Başkanı ve Antalya Milletvekili aday adayı Muhammet Gündüzbey, billboardla ilgili Elmalı Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Billboardları Türkiye Cumhuriyeti’nin manevi şahsına hakaret olarak değerlendiren Gündüzbey, afişin kaldırılmasını ve sorumlular olarak gösterdiği AK Parti Elmalı İlçe Başkanı Ümit Öztekin ve yönetimi hakkında yasal işlem başlatılmasını istedi.

Söz konusu afişte merhum Başbakan Ecevit’in Türkiye’nin itibarını yerle bir ettiği, son on yılda kaybolan bu itibarı AK Parti iktidarının Türkiye’ye yeniden kazandırdığı mesajı verilmek istendiğini kaydeden Gündüzbey, Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği dilekçede, "Bu yapılan kıyaslama en hafif deyimi ile Sayın Bülent Ecevit’in manevi şahsiyetine yönelik haksız ve saygısız bir saldırı olmaktan öte Türkiye Cumhuriyeti’nin saygınlığını yerle bir eden bir anlayışı sergilemektedir. İşte Türkiye Cumhuriyeti’nin itibarı bu şekilde kıyaslama yapılmak suretiyle ayaklar altına alınmaktadır. Hiçbir kimse ve kuruluş bu şekilde davranarak Türkiye Cumhuriyeti’ne yıllarca Başbakanlık yapmış bir önemli şahsiyeti küçük düşüremez, düşürmemelidir" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Elmalı İlçe Başkanı Öztekin ise Bülent Ecevit’i hedef almadıklarını söyledi. Amaçlarının 2000 yılının Türkiyesi ve 2010 yılının Türkiye’nin dış politikada geldiği noktanın anlaşılması olduğunu kaydeden Öztekin, "Şahısları hedef almadık. Farkı ortaya koyduk" dedi. 12 bin nüfuslu ilçede afiş konusunda herhangi bir tepki almadıklarını kaydeden Öztekin, afişin 25 Nisan’a kadar ilçe binasında asılı kalacağını söyledi. Öztekin, afişin ilçe teşkilatının çalışması olduğunu, AK Parti Genel Merkezi ile ilişkili olmadığını söyledi.

Afişteki fotoğraflarda Billi Clinton koltuğun kenarına yaslanmış ve karşısında Bülent Ecevit ayakta dururken, diğer fotoğrafta ise yanyana olan Başbakan Erdoğan, Barack Obama’ya birşey anlatıyor
19 NİSAN 2011



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


MİLLETVEKİLİ ADAYININ DİKKAT ÇEKEN PLAKASI*!

FLAŞ.. VETO'LU İSİMLERE YSK'DAN ADAYLIK YOLU!

TRT MUHABİRİ, VÜCUT GELİŞTİRME ŞAMPİYONU OLDU!
»  TUNCAY ÖZKAN'DAN CHP'YE SİTEM!
»  AYSEL TUĞLUK İMRALI YOLUNDA!
»  İSTANBUL'DA DEHŞET, OTOBÜS VE İŞYERLERİNE MOLOTOF!
»  BAHÇELİ, ADAY TANITIM TOPLANTISINDA AKP'Yİ TOPA TUTTU
»  DEMİRTAŞ'TAN AK PARTİ ADAYLARINA MÜTHİŞ ÇAĞRI
»  BAYDEMİR POLİSLE KAVGA ETTİ!
»  YSK'NIN KARARI AB'Yİ ENDİŞELENDİRDİ!
»  FLAŞ.. KILIÇDAROĞLU: MECLİS OLAĞANÜSTÜ TOPLANSIN
»  BAĞIMSIZLARA VETO KARRI DÜNYA BASININDA!
»  YÜKSEKOVA'DA VETO GERGİNLİĞİ!
»  ALEKS'İN BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN ÖZEL İSTEĞİ!
»  BAKAN GÜNAY:"YSK'NIN KARARINA ÇOK ÜZÜLÜYORUM"
»  GEÇİCİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTELERİ AÇIKLANDI!
»  MECLİS BAŞKANI'NDAN YSK'NIN KARARINA SERT TEPKİ
»  ŞOK KARARIN FATURASI AKP'YA KESİİLDİ!
»  BAYKAL'A GÖRE YSK YANLIŞ YAPTI!
»  MERKEZ, BAŞÇI'YA TESLİM!
»  BDP'YE VETO'YA YSK AÇIKLAMASI
»  ŞOK KARARA AHMET TÜRK NE DEDİ?
»  CİHANER'İN ADAYLIĞI İÇİN YSK'YA İPTAL DAVASI
»  SAKIK: KARAR HUKUKİ DEĞİL SİYASİ!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.