Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,8638
EURO
47,8563
IMKB
10.871,000
ALTIN
4.413,650
 
Hava Durumu ANKARA
16 / 33 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AKP'NİN YEREL SEÇİM HEDEFİ
AKP NİN YEREL SEÇİM HEDEFİ
 
2009’un Mart ayında yapılacak yerel seçimler için AKP şimdiden atağa geçti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Rize’de başladığı yurt gezilerine bundan sonra da artırarak devam edecek.
 
28.8.2008 - 05:45

Erdoğan, partisinin il ve ilçe kongrelerine katılacak, bu merkezlerde düzenlenecek mitinglerle vatandaştan oy isteyecek.
22 Temmuz Milletvekili seçimlerinde neredeyse Türkiye’nin tamamını dolaşan ve hemen her ilde miting yapan Başbakan Erdoğan bu defa aynı taktiği yerel seçimlerde uygulayacak. Rize’nin ardından partisinin il ve ilçe kongrelerine katılacak olan Erdoğan Türkiye’yi dolaşacak. Başbakan Erdoğan gittiği illerde mitinglerle vatandaşa seslenecek ve oy isteyecek. Erdoğan’ın özellikle hafta sonlarını Ankara ve İstanbul dışında geçirerek teşkilatlara da moral verecek.

Öte yandan yerel seçimlerde hedefi yüksek tutan ve yüzde 60 gibi bir oy oranını hedefleyen AKP, bir kazaya uğramamak için işi sıkı tutuyor. AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi başkanlığında oluşturulan heyet tüm AKP’li belediyeleri mercek altına almaya başladı. Başarısız belediye başkanlarını aday göstermeyi düşünmeyen AKP başarılı olan belediye başkanları ve yeni adaylar için de anket yapacak. Ankette önde çıkan adaylar Genel Merkez’de yüzyüze görüşmeye tabi tutulacak ve son sözü yine genel merkez söyleyecek.

KALELERİ DÜŞÜRME PLANI

Başbakan Erdoğan’ın parti toplantılarında sık sık dile getirerek İzmir, Diyarbakır, Tunceli illeri ile Çankaya ilçesine AKP özel olarak eğilecek. Bu yerlerde belediye başkan adaylarının son ana kadar açıklanması beklenmezken nabız yoklamalar şimdiden başladı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


AKP YEREL SEÇİMLER İÇİN YANDAŞ ALEVİ ARIYOR

TUNCAY ÖZKAN, YENİ PARTİ İÇİN START VERDİ

"AKP, YOLSUZLUKLA MÜCADELEDE KÜME DÜŞTÜ"
»  'ŞAHANE' DEPREMİ, HYP'Yİ PERİŞAN ETTİ
»  MECLİS'TE YENİ DÖNEMDE YENİ UYGULAMALAR
»  MHP'DE 40.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ HAZIRLIKLARI
»  AKP VE CHP'NİN PEŞİNDE KOŞTUĞU İSİM KARARINI VERDİ
»  CHP'Lİ SEVİGEN'DEN ERDOĞAN'A AHMEDİNEJAD SORUSU
»  'AKP, CUMHURİYET'E KARŞI SABIKALI'
»  AKP'Yİ ERİTEN DİŞLİNİN İSTİFASI BEKLENİYOR
»  YAŞARLAR BİRBİRİNE GİRDİ
»  MERKEZ SOL'DA BİTMEYEN YENİ PARTİ KAVGASI
»  DİŞLİ'YE MAL VARLIĞI BASKISI ARTIYOR
»  SOL'DA İKİ YENİ PARTİ KURULUYOR
»  CHP DE AKP DE BU DSP'LİNİN PEŞİNDE
»  AKP'NİN, SOL'UN KALELERİNİ ALMA PLANI
»  EDİBE SÖZEN'İ ASIL BU OLAY BİTİRDİ
»  AKP DİYARBAKIR İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ.
»  ERDOĞAN, SÖZEN'E NEDEN GICIK KAPTI!
»  PROVOKATÖR AYNA İÇİN SUÇ DUYURUSUNU SAVCILIK KABUL ETMEDİ
»  AKP KAPATILMADI, ŞENER KAYBOLDU
»  ÇANKAYA NOTERİ DEMESİNLER VETOSU
»  ERDOĞAN BAKÜ'YE GİDİYOR
»  ERDOĞAN'IN 10 SIR GÖRÜŞMESİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.