ASLAN, ARENA'DA KABUS YAŞADI!
Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur mücadelesinde Galatasaray ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaştı.Ligde ve Avrupa'da beklentilerin uzağında kalan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 2-0 öne geçmesine karşın üstünlüğünü koruyamadı ve maçın normal süresi 2-2 sona erdi. Uzatma devrelerinde her iki taraf da net fırsatlardan faydalanamayınca karşılaşma penaltılara gitti.
- | Medya Spot
Sarı - Kırmızılı ekip çok zorlandığı karşılaşmada Gaziantep BŞB'yi penaltı atışları sonucunda 8 - 7 mağlup ederek kupada bir üst tura yükseldi.
Penaltı golleri: Emre Çolak, Ceyhun Gülselam, Yekta Kurtuluş, Gökhan Zan, Amrabat, Bruma (Galatasaray), Abdullah Halman, Ramazan Altıntepe, Serdar Deliktaş, Erkam Reşmen, Vedat Budak (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)

YORUMLAR
Yorum Yap