Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,5940
EURO
43,8094
IMKB
9.101,000
ALTIN
4.114,510
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AYAKTA ALKIŞLANDI.!
AYAKTA ALKIŞLANDI.!
 
YARGITAY Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, emekli hakim Emrullah Songüç'ün elektrik mühendisi oğlu Altar Songüç'ün nikah şahitliğini yaptı.
 
25.10.2010 - 07:35
 Evlilik cüzdanını TAİ'de elektrik mühendisi olarak çalışan Gizem (İlhan) Songüç'e veren Yalçınkaya, “Sizlerin Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı çoçuk yetiştireceğine inanıyorum. Cumhuriyetimizi koruyacak Atatürkcü çocuklar yetiştirin” dedi.


Dün gece Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'ndeki Akalın Tesisleri Balo Salonu'nda gerçekleşen düğüne çok sayıda davetli katıldı. Nikahta, telefon santralleri üreten  bir firmada çalışan elektrik mühendisi damat Altar Songüç'ün şahitliğini Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Yalçınkaya, gelin Gizem İlhan'ınkini ise DSP eski Genel Başkanı Zeki Sezer yaptı.
Yalçınkaya, nikahın kıyılmasının ardından evlilik cüzdanını gelin Gizem (İlhan) Songüç'e verdi. Yalçınkaya bu sırada yaptığı kısa konuşmada, “Sizlerin Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı çoçuk yetiştireceğine inanıyorum. Cumhuriyetimizi koruyacak Atatürkcü çocuklar yetiştirin” dedi.


Salonda bulunan davetliler tarafından ayakta alkışlanan Yalçınkaya, evlilik cüzdanını daha  sonra geline takdim etti. Gelinin annesi Özden ve babası Ali İlhan ile damadın ailesi Halide ve Emrullah Songüç, davetlilerle yakından ilgilendi. Genç çiftin düğününde davetliler, orkestranın çaldığı şarkılarda pisti doldurup dans etti.
Bir internet sitesinde köşe yazarlığı yapan gelinin annesi Özden İlhan, yeni evli çiftin balayı için Hint Okyanusu’ndaki bir adaya gitmeye hazırlandıklarını söyledi.
24/10/2010



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


YSK KARAR VERDİ: HSYK SEÇİMLERİ HUKUKA UYGUN!

GÜRSEL TEKİN:"SWİSS OTELDE DAYAK YEDİK"

DİYANET İŞLERİ BAŞKANINDAN ŞOK AÇIKLAMA!
»  RUJLU HAKİME BEKARET SORUŞTURMASI!
»  GARDİYAN'DAN BALBAY'A TAHLİYE TÜYOLARI!
»  ŞOK İDDİA! EHLİYET SINAV SORULARI ÇALINDI!
»  İNTERNET KULLANICILARINA İYİ HABER
»  MHP'DE LİDERİN İMAJI TARTIŞILIYOR!
»  ''DİN HANESİ KALDIRILMALI''
»  TÜRK VE TUĞLUK'UN MİLLETVEKİLLİĞİNİ GERİ ALMA PLANI
»  KARAKOLA SALDIRAN TERÖRİSTLER KAÇTI
»  BAŞMÜZEKARECİ BAĞIŞ'IN AB'NE GİRME İCADI!
»  SİLİVRİ TOPLAMA KAMPI
»  PKK POLİS KARAKOLUNA BOMBALARLA SALDIRDI
»  ÇİN'LİLERİN TÜRKLER BİZİ 'HEZİMETE' UĞRATTI ÜZÜNTÜSÜ!
»  CUMHURİYET RESEPSİYONU'NDA 'UZUN ETEK' UYARISI
»  UFOLAR TÜRK JETLERİYLE UÇMUŞ
»  BAŞI AÇIKLARA SİTEM ETTİ
»  BİTKİLERDEN ELEKTRİK ÜRETİLECEK!
»  ''BAŞBAKANLIK YAKINMA MAKAMI DEĞİLDİR''
»  AVRUPA'LI SAĞCI PARTİLER, TÜRKİYE'YE KARŞI BİRLEŞTİ!
»  ERDOĞAN, BAŞSAVCIYA, 'CÜBBENİ ÇIKARDA GEL' DEDİ!
»  'YAĞLI KAZIĞA OTURTURUM' SÖZÜ HANGİ PAŞAYA AİT?
»  İKİZDERE KARARI BAŞBAKAN ERDOĞAN'I KIZDIRDI!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.