Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8520
EURO
43,3708
IMKB
9.668,000
ALTIN
4.001,330
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AYCELL, VEKİLLERE KAÇAK TELEFON DAĞITMIŞ
AYCELL, VEKİLLERE KAÇAK TELEFON DAĞITMIŞ
 
Türkiye'deki 18 milyon kayıtdışı cep telefonunun üçte birini Uzanlar'ın yurda soktuğunun belirlenmesinden sonra devlete ait GSM operatörü Aycell'in de abonelerine kaçak telefon dağıttığı ortaya çıktı.
 
5.12.2005 - 12:35
 Telekomünikasyon Kurumu (TK), milletvekilleri ve Yargıtay üyeleri başta olmak üzere üst düzey bürokratlarla kurumsal abonelere dağıtılan telefonlara bugünden itibiren "telefonunuz kayıt dışıdır" mesajı gönderilecek.
      TK'nın veri tabanındaki bilgiler ışığında Gümrük Muhafaza Genel Müdürlüğü (GMGM) 18 milyondan fazla kayıt dışı cep telefonunu araştıracak. Bu çerçevede GMGM, Uzanlar ve Aycell'in verdiği telefonların yanı sıra, diğer kampanyalarda dağıtılan bedava veya düşük ücretli cep telefonlarıyla ilgili inceleme de yapacak.
     
     Milletvekillerine de mesaj gelebilir
      2004 yılında Aria ile birleşerek Avea adını alan Türk Telekom bünyesindeki Aycell birleşme öncesinde "kurumsal abonelik" kampanyasıyla birlikte "abone olana bedeva telefon" kampanyası başlattı. Bu kampanyada yaklaşık 30 bine yakın cep telefonu ücretsiz olarak yeni abonelere dağıtıldı. Yargıtay üyeleri, hakimler, savcılar, milletvekilleri, üst düzey emniyet bürokratları ve diğer üst düzey bürokratlar olmak üzere pek çok kişiye dağıtılan telefonların bir kısmının kaçak yollarla Türkiye'ye girdiği bir kısmının da güvenlik kodu - IMEI numaralarının klonlanmış olduğu ortaya çıktı. Kaçak telefonlardan milletvekillerine de verilmiş olabileceği belirtildi.
      Aycell yetkilileri ise kampanyada dağıtılan cep telefonlarının ihale yoluyla firmalardan alındığını, kayıt dışı telefonların bu firmalarca yapılmış olabileceğini ifade etti.
     



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ERDOĞAN, YENİ ZELANDA'LILARA MUHALEFETİ ŞİKAYET ETTİ!!!

KDP'Lİ GENERAL ESKİ PKK'LI ÇIKTI

YENİ ZELLANDA'DA YENİ MASI DÜZENİ!!!
»  ŞANLIURFA BÜYÜK BİR TEHLİKE ATLATTI
»  RUSYA'DA HIAVUZ ÇÖKTÜ, 9 ÇOCUK ÖLDÜ
»  KÜRT LİDERLER BİRLEŞMEYİ GÖRÜŞTÜ
»  "TÜRKİYE'DE HAİN BOLDUR"
»  GERGİN MAÇ'TA KAYSERİ-SİVAS DOSTLUĞU 2-2
»  ÖZELLEŞTİRME BAHANE, KADROLAŞMA ŞAHANE
»  "SEÇMEN, AKP'Yİ DENETLEMEMEZİ İSTEDİ"!
»  MECLİS, ŞİDDETE UĞRAYAN ÜNLÜ KADINLARI DİNLEYECEK
»  ERDOĞAN YOK, MECLİS ROLANTİDE
»  BAŞBAKAN'I HAVADA UYUTTULAR
»  TRAFİKTEN YAKINAN VATANDAŞA BAŞKAN FIRÇASI
»  EBRU GÜNDEŞ KAYIP KİŞİLERİ ARAYACAK
»  ERDOĞAN,25 SAAT'LİK YOLCULUKTAN SONRA YENİ ZELANDA'DA
»  KONYA'DA GOL YAĞMURU... KONYASPOR 3-G.ANTEP 2
»  HATAY, REYHANLI'DA PATLAMA
»  MALATYA'DAN SONRA ŞIRNAK'TA DA ŞEHİR SUYU KABUS OLDU
»  TEHLİKELİ KAVGA... CAMİ İSTEYENLER, İSTEMEYENLERLE ÇATIŞTI
»  CANLI KALKANLAR PKK'YA KATILDI!!!
»  İÇKİ YASAĞININ ALTINDA ÖMER DİNÇER İMZASI!
»  BAŞBAKAN'I KARŞILAMA VE UĞURLAMAYA SINIRLAMA
»  ÖZÜRLÜLERE RAPOR KABUSU
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.