AZİZ YILDIRIM'DAN HODRİ MEYDAN
Fenerbahçe'de yönetim, Tahkim ve CAS sürecinin ardından kulüpten ihraç edilenlerin affı için harekete geçecek. Ağustosta da seçimli olağanüstü kongereye gidilerek muhalefete 'hodri meydan' denilecek. UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği 2+1 yıllık Avrupa'dan men cezasına itiraz eden Fenerbahçe, Tahkim Kurulu’nun vereceği kararın ardından kulüpten ihraç edilen isimlerin affedilmesi için harekete geçecek.
- | Medya Spot
Başkan Aziz Yıldırım perşembe günü düzenlendiği basın toplantısında konuyla ilgili “Kötü günlerden sonra bir Genel Kurul yapalım. Ve ben, ceza alan herkesin affedilmesi için Yönetim Kurulu’na talepte bulunacağım. O zaman gelin mahkeme kapılarında değil kendi içimizde tartışalım. Artık, bu arkadaşlar; o genel kurula katılmazlarsa bir daha sonsuza kadar sussunlar” açıklamasını yaparken, bu sözler özellikle ihraç edilen isimlerde heyecan yarattı.
SARAN’A DA AF VAR
Sadettin Saran, Tahir Kıran, Recep Özcan gibi başkana yaptıkları sert muhalefetle dikkat çeken isimler bu sayede yeniden kongrede yer alabilecek hatta genel kurulda başkana rakip de olabilecek.
Tahkim ve CAS sürecinin ardından genel affı hayata geçirecek olan yönetim ayrıca güven tazelemek ve muhalefete de hodri meydan demek için ağustos ayında seçimli olağanüstü genel kurul kararı alacak.

YORUMLAR
Yorum Yap