DOLAR
49,935
▲%0.06
EURO
55,784
▼%-0.22
ALTIN
6230,71
▼%-3.44
BIST-100
10760
▼%-3.64
Ankara hava durumu9/16°
FacebookXInstagramYouTube

Adana'da Yasak Aşk Cinayeti

Adana'nın Kozan İlçesi'nde 24 yaşındaki H. Çığa, yasak aşk yaşadığı iddia edilen kuzenin eşi bir çocuk annesi 25 yaşındaki S. Yıldırım'ı av tüfeğiyle vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

  • | Medya Spot

 

Olay, Karacaoğlan Mahallesi'nde maydana geldi. Dayısının lahmacun salonunda çalışan H.Çığa, aynı yerde çalışan dayısının oğlunun eşi S. Yıldırım ile iddiaya göre aşk yaşamaya başladı.

Bir hafta önce işten ayrılan Çığa, bugün akşam saatlerinde 01 NK 954 plakalı otomobil ile lahmacun salonuna geldi.

S. Yıldırım'ı telefonla arayan Çiğa, dışarı gelmesini istedi. İşyerinden çıkıp, otomobilin yanına gelen Yıldırım'a av tüfeği ile iki el ateş eden Çiğa, daha sonra silahı başına dayayarak tetiği çekti.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet eden Yıldırım'ın öldüğü, Çiğa'nın ise ağır yaranlandığı belirlendi. Ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çiğa da tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz