DOLAR
50,021
▲%0.05
EURO
56,248
▲%0.45
ALTIN
6487,85
▲%2.92
BIST-100
11478
▲%4.12
Ankara hava durumu10/15°
FacebookXInstagramYouTube

Ahmet Hakan Çok Kızdı!

Ahmet Hakan'dan 'Sezgin Baran Korkmaz'dan para alan 12 gazeteciden biri olduğu' iddiasıyla ilgili açıklama geldi

  • | Medya Spot

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'dan para alan 12 gazeteciden biri olduğu iddiasını yalanladı. Hakan, konuyu yargıya taşıyacağını belirtti.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'dan para alan 12 gazeteciden biri olduğu iddiasına ilişkin olarak kişisel Twitter hesabında açıklama yaptı.

Hakan, iddianın sahibi gazeteci Serkut Bozkurt hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirttiği açıklamasında şunları kaydetti:

"Dün akşam saatlerinde bir YouTube yayınında kendisine 'gazeteci' diyen ama adını ilk kez duyduğum bir şahıs, hakkımda alçakça iftiralar attı. Bugün itibariyle bu müfteri şahısla ilgili suç duyurusunda bulunuyorum. Kendisiyle yargı yoluyla hesaplaşacağız."

Dün akşam saatlerinde bir YouTube yayınında kendisine “gazeteci” diyen ama adını ilk kez duyduğum bir şahıs, hakkımda alçakça iftiralar attı. Bugün itibariyle bu müfteri şahısla ilgili suç duyurusunda bulunuyorum. Kendisiyle yargı yoluyla hesaplaşacağız.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz