Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7612
EURO
43,6459
IMKB
9.391,000
ALTIN
4.143,630
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Akdoğan'dan Özerklik Yalanlaması
Akdoğan dan Özerklik  Yalanlaması
 
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan: Özerklik konuşulmadı
 
11.12.2014 - 12:15

Çözüm sürecinde "taslak plan" tartışmaları devam ediyor. İmralı'ya giderek, Abdullah Öcalan ile görüşen HDP heyeti, ardından da Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile biraraya gelmişti.  HDP'nin İmralı'ya giden heyetinde yer alan İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder de görüşmeden sonra yaptığı açıklamada, genel af konusuna değinmiş, "taslakta özerklik de var" demişti. HDP heyetiyle görüşen Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ise, bu konuların hiçbirinin görüşmede gündeme gelmediğini açıkladı. 

 "HDP HEYETİYLE GENEL DEĞERLENDİRME YAPTIK, TASLAK GÖRÜŞMEDİK"Akdoğan bu sabah twitter  üzerinden yaptığı açıklamada "HDP'lilerle görüşmede Sürecin genel değerlendirmesi yapılmış; özerklik, genel af, İmralı'nın Taslağı gibi konular kesinlikle konuşulmamıştır" ifadesini kullandı. 
Akdoğan şu mesajları verdi; "Süreçte farklı görüşler, teklifler, düşünceler olsa da önemli olan Sürecin üzerinde yürüyeceği temel zemin ve anlaşılan çerçevedir.Ak partiiktidarı toplumun kabulünü, rızasını, güvenini ve desteğini rehber edinen anlayışla süreci sonuca ulaştıracaktır.

"ÖNDER DE "ÖZERKLİK BAŞLIĞI YOK" DEDİİstanbul Milletvekili Sırrı Süreya Önder de, TBMM'de dün gündüz saatlerinde yaptığı açıklamada "taslakta özerklik de var" sözlerini, akşam saatlerinde düzeltti. Önder NTV'ye yaptığı açıklamada, "Taslakta özerklik diye bir başlık yok. Yerel idarelerin demokratikleştirilmesi, kaynakların çoğaltılması gibi bir dizi içerik var" ifadesini kullandı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


'Türkiye Eriyor,Teröristler Baş Tacı'!

Davutoğlu Konuştu, Meclis Karıştı'!

Kandîl'den Flaş Mesaj!
»  Kılıçdaroğlu Bütçe'de Bombaladı!
»   RTÜK'ün CHP’li Üyeleri;Pes Etmeyeceğiz
»  Konuşmasında Yolsuzluk Bölümünü Es Geçti
»  ''Demitaş'ı Yedirmeyiz''!
»  Fuat Avni'den 17 Aralık İddiası!
»  Şamil Tayyar'dan Çok Konuşulacak İddia!
»  Bedelli Askerlik Meclis'ten Geçti!
»  Hangisi Daha Çok Kadrolaştı?
»  ''Ahirette bunların hesabını vereceğiz''
»  HDP'den Genel Af İsteği!
»  Devletin Resmi Arması Olacak
»  AVM'lere Pazar Tatili!
»  Yeni İş Güvenliği Yasası'nde Neler Var?
»  'Çözüm Süreci Patinaj Yapıyor'!
»  Gülen, Kaç Lira Emekli Maaşı Alıyor?
»  ''İmralı'da Daha Güçlü Bir Lider Oldum''
»  Davutoğlu'ndan Flaş Açıklamalar
»  Time'ın Anketinde Erdoğan 29. Sırada
»  Cumhurbaşkanlığı'nda Yeni Yapılandırma!
»  Emre Belözoğlu Bombası!
»  Makul Şüphe Kıyamet Kopartacak!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.