DOLAR
50,049
▲%0.06
EURO
56,350
▲%0.25
ALTIN
6540,82
▲%0.08
BIST-100
11478
▲%4.12
Ankara hava durumu9/12°
FacebookXInstagramYouTube

Aleyna Tilki'nin Konserine Saldırı

Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi’ndeki bir salonda sahneye çıkan Aleyna Tilki, platformda şarkı söylerken patlama meydana geldi. Patlama sonrasında çıkan izdihamdan 6 kişi yaralandı. Saldırıda, genç şarkıcı Aleyna Tilki ise yara almadı. Saldırganların 12-13 yaşında olduğu tespit edilirken, kafeye 2 boru tipi el yapımı patlayıcı atıldığı öğrenildi.

  • | Medya Spot

Merkez Kayapınar İlçesi Diclekent Semti’ndeki bir restoranda sahneye çıkan Aleyna Tilki, özel olarak oluşturulan platformda şarkı söylerken, patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte izdiham yaşandı. İzleyiciler, panik içerisinde dışarı çıkabilmek için birbiriyle yarıştı.

Patlamada ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

6 KİŞİ İZDİHAMDAN YARALANDI

Diyarbakır’da Aleyna Tilki konserinde meydana gelen olayla ilgili yetkililerden açıklama geldi. Yetkililer, konser sırasında ses bombasına benzer peş peşe 2 küçük patlama meydana geldiğini ve bunun üzerine, içerde bulunanların panik içerisinde dışarı çıktığını, bu sırada 6 kişinin yaşanan izdiham nedeniyle yaralandığını söyledi.

Olayın her yönüyle araştırıldığı, soruşturma sonunda ortaya çıkacağını söyledi.

SALDIRGANLAR 12-13 YAŞINDA

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde şarkıcı Aleyna Tilki'nin konser verdiği sırada kafeye, 2 boru tipi el yapımı patlayıcı atıldığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Kayapınar ilçesi Diclekent Bulvarı'nda bir kafede, şarkıcı Aleyna Tilki'nin konser verdiği sırada atılan el yapımı patlayıcıların boru tipi olduğu belirlendi.


Saldırıyı 12-13 yaşlarında iki çocuğun yaptığı tespit edildi.

ALEYNA TİLKİ'NİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Öte yandan, Hurriyet.com.tr'nin edindiği bilgilere göre saldırıda, genç şarkıcı Aleyna Tilki yara almadı.

Konuyla ilgili Hurriyet.com.tr'ye açıklama yapan Aleyna Tilki'nin menajeri Melek Sarıgil, saldırının mekana giremeyen seyircilerden bir ya da bir kaçı tarafından yapıldığını söyledi. Sarıgil, saldırı sonrasında mekanın camlarının kırıldığını söylerken, Aleyna Tilki'nin yara almadığını söyledi.

TWITTER'DAN DA AÇIKLAMA YAPTI

Genç şarkıcı saldırıdan kısa bir süre sonra da Twitter'dan açıklama yaptı. Aleyna Tilki yaptığı açıklamada "Biz iyiyiz arkadaşlar." mesajını paylaştı.

KAYNAK:HÜRRİYET

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz